2777
2789
عنوان

شوهرم عاشق یه دختره شده

16298 بازدید | 89 پست

قبلا چندین بار دیدم یه فیلمیو تو اینستا همش میبینه مثلا ده بیس بار یا بیشتر پشت سر هم میبینه فک کردم خوشش اومده از اهنگش نگو از دختره خوشش اومده

یکی دوماه بود هممممش میدید اون فیلمو هر بار ده بیس بار میدید 

بعد ب من چندین بار گف برو موهاتو فر کن حتی زنعموش ارایشگره گف موهای زنمو فر دائم کن که همیشه فر باشه

یه مدتیه اصلا با ما نیس همش میره تو اتاق اهنگ میزاره اهنگای شکست عشقی گوش میده 

الان گوشیش دستم بود رفتم اینستا دیدم اکسپلورش پرررر از فیلما و عکسای اون دخترس 

تو سیو شده هاشم یه عکس ازش داره که هر موقع خواس بره ببینتش فالووش نکرده ک من حساس نشم ولی عکس پیجشو سیو نگه داشته بره چک کنه تند تند

یه مدتی هم هس خیلی سرد شده من چیکار کنم 😭 الان عکس دختره رو میزارم

من قهرمانِ زندگیمو تو آیینه میبینم 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به این اینستا و ادمهای بلانسبت بی جنبه

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.