رویافرهمند مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 875 عنوان توروخدا بیاید 89 بازدید | 6 پست دوستان رفتم مدل دختر داییم شدم حواسش نبود دستگاه بند اندازش خورد به سرم و تیکه ای از موهام از ریشه کند! یعنی تابلو یه قسمت خالی شده! بنظرتون اون مو درمیاد؟ چیکار کنم! الان حتی پوست سرمم درد میکنه حتی! 1401/03/26 | 00:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دکتر_دیانا_ظریف عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 3726 عکس بزار برسی کنم دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳
مهربانو9776 عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 41 آره عزیزم نگران نباش.. با تیغ هم من دیدم بعضی ها میزنن و در میاد در اومدنش به خاطر ریشه اشه که توی سرته ... خیالت راحت
رویافرهمند مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 875 آره عزیزم نگران نباش.. با تیغ هم من دیدم بعضی ها میزنن و در میاد در اومدنش به خاطر ریشه اشه ک ... خیلی ممنونم، با حرفتون کمکم کردید کمی آروم بشم آخه من یه مدت خیلی ریزش مو داشتم با کلی دارو و حنا و … درمانش کردم! واسه همین ناراحتم و ترسیدم تیکه بزرگیو کنده!
رویافرهمند مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 875 اره عزیزم در میاد. ولی خب طول میکشه طولش مهم نیست من واسه اینکه موهام نریزه خیلی هزینه کرده بودم و سختی کشیدم صد جا دکتر رفتم تازه موهام پر شده بود! یه تیکه گنده رو کند بعد اومد جمعش کنه به طرف دیگه رو هم کند!!! همش گریه میکنم، هر چی دست میکشم به موهام مو میاد دستم!