2777
2789
بله نداشتم ولی سوالتون هم یکی از حرف های یه که زیاد شنیدم    

اخه این سوال هم اشتباست که ازت میپرسن

به شما چه که تلاش کردیم یا نه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا ملت اگه یه چیزی نگن می میرن باور کن

دقیقا

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

حالا فک میکنی شیر خودت رو می دادی تموم بود؟؟ اینا می‌گردن بلاخره یه چی پیدا کنن برا گیر دادن و اعصاب خوردی.... خانومی که دو تا دختراش و عروسش رو زوری فرستاد زایمان طبیعی، الان افتاده دنبال من ک با چه جراتی میخوای طبیعی بیاری، خب بگو لامصب مگه تو قراره پاره بشی، بیخیال من شو

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
خب کافیه بگی شیر نداشتم  اون وقت میخوان چی بگن

اخه همشون خودشون رو علامه دهر می‌دونن و روش های زیادی رو می خوان بکنم تو مغز آدم تا به زور از تو وجودت شیر نداشتن رو بکشم بیرون

اخه همشون خودشون رو علامه دهر می‌دونن و روش های زیادی رو می خوان بکنم تو مغز آدم تا به زور از تو وجو ...

ببین نگاه کن شیر نداشتن با شیرندادن فرق داره

خب شما نداشتی دیگه چی میخوان بگن

زن دایی من با اینکه داشت هم نداد

💍♥ i said yes 

اون خانم که تو پارک اونجوری گفت دلم شکست  ... حالا همون آدم ها گیر دادن بچه دوم اگر آوردی شیر خودت رو بده منم هر بار جوابشون رو دادم که شیر نداشتم اما انگار تا با دعوا و نشر بهشون حالی نکنم نمی خوان دست از سرم بردارن

یه چیزی تعریف کنم... چند وقت پیش توی اینترنت یه کلیپ دیدم که یه آقای خارجی با بچه نوزادشتوی استخر بودن و اون آقا بچه رو روی شکمش گذاشته بود مادر هم داشت فیلم می‌گرفت بعد بچه به خیال اینکه می می مامانشه می می باشد رو دهنش کرد و مادره پشت دوربین خنده اش گرفت من به خاطر همین کلیپ یک ساعت نشستن مثل دیوانه ها گریه کردم آنقدر که هم خودم ناراحت بودم هم حرف های بقیه روانم رو داغون کرده بود

اون خانم که تو پارک اونجوری گفت دلم شکست  ... حالا همون آدم ها گیر دادن بچه دوم اگر آوردی شیر خ ...

چرا میخای بقیه رو قانع کنی؟ باور کن جواب ندی راحت تری...

من و شوهرم آلرژی داریم حالا بچم مستعد تره از ما خب ارثیه دیگه... مادرشوهرم چندین دفعه گفته چون سزارین بود اینطوری شد. من هر بار فقط یه لبخند زدم بهش. یا من الان بچم زیر یکساله تا حالا غذاشو نمک نزدم هربار جلو کسی غذا میدم همه میپرسن نمک نمیزنی هنوز، بمیریم برات غذای بی مزه میخوری. منم میخندم باهاشون میگم مجبوره بخوره. ازین به بعد یک کلمه جواب بده فقط بگو هیشکی از من دلسوز تر نیست براش خودم صلاحشو میدونم 

یه چیزی تعریف کنم... چند وقت پیش توی اینترنت یه کلیپ دیدم که یه آقای خارجی با بچه نوزادشتوی استخر بو ...

وای خدا عزیزم تو الان مسالت فقط شیردهی نیست... خانوما بعد زایمان واقعا از لحاظ روحی دچار تلاطم میشن شما این مساله تشدیدش کرده 

ممنونم ازتون واقعا حالم بهتر شد ... این تایپیک رو در اصل زدم تا حرفم رو به عنوان مادری که به خاطر چنین مسیله ای سرزنش شده بزنم تا بقیه یکم قبل گفتن چنین حرف های به مادرهای مشابه من منصرف بشن و هر حرفی رو نزنن ... ممنونم ازتون