2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد نداره بعدش یکم سوزش وابریزش چشم داری که مسکن میدن برا من نصف روز بود خابیدم شب بیدارشدم خوب شده بود تاری دید تا ۱هفته خیلی شدیده به مرور بهتر میشه دکتر به من گف تا یک هفته بیرون نرو تواتاق تقریبا تاریک باش به بعدم عینک افتابی بزن سرخ کردنی اینام نکن  خیلی راحته عملش بعدش مقداری مراقبت میخاد 

من عمل کردم پارسال موقع عمل درد نداره شب اولم چون هنوز داروی بی‌حسی تاثیر داره درد نداشتم ولی از روز دوم تا روزی ک لنز پانسمان رو درآوردن زجر کشیدم اینقد درد داره ک نگو فقط چشمات میسوزه و اشک میریزه خواب نداشتم اصلا چند روز ولی الان راضیم خداروشکر

درد نداره بعدش یکم سوزش وابریزش چشم داری که مسکن میدن برا من نصف روز بود خابیدم شب بیدارشدم خوب شده ...

شما چند سالگی عمل کردید ؟ دختر مجرد بده عمل کنه؟ و اینکه استیگمات دارم بده

🦋
منم لایک کنید لطفا  از چه سنی خوبه انجام بدی  ظاهر چشم تغییر نمیکنه؟  اگه نشه عمل ...

باید شماره چشم تا یک سال ثابت بشه من خودم ۲۷سالم بود، ن ظاهرش اصلا عوض نمیشه، قبل عمل یه سری عکس میگیرن ببینن میتونی عمل بشی یا ن ک اگه نشه عمل نمیکنن

باید شماره چشم تا یک سال ثابت بشه من خودم ۲۷سالم بود، ن ظاهرش اصلا عوض نمیشه، قبل عمل یه سری عکس میگ ...

ممنون 💖😚ببخشید اگه نشه عمل کنی چی ؟ تا آخر عمر بابد عینک بزنی اخه لنزم میگن عفونت میاره از عینک بدم میاد 

🦋
 ممنون 💖😚ببخشید اگه نشه عمل کنی چی ؟ تا آخر عمر بابد عینک بزنی اخه لنزم میگن عفونت میاره از ع ...

اره دیگه دیگه راهی نیست، اگه قوز قرنیه داشته باشی خدایی نکرده و پرده چشم نازک باشه نمیشه عمل کرد برو عکسا رو بگیر ببین شاید تونستی عمل کنی من ک راضیم خداروشکر با این ک آستیگماته چشمم بالا بود

وای چطوری درد نداره من مردمو زنده شدم، شما چ سالی عمل کردین؟ 

۳سال ونیم پیش موقع عمل که هیچ دردی نداره فقط باید به یه نور نگاه کنی من بخاطر اون گیره که پلکو باهاش نگه میدارن یکم منقبض شده بودم استرس داشتم ولی چشمم اصلا درد نگرف😐بلندشدم ساعتو گف چنده دیدم عههه چه شفاف میبینم خرکیف شدم😂خوشحال وشادان اومدیم بیرون همینکه پامو از کلینیک گذاشتم بیرون دیدم عهههه چه میسوزه چشام چه اشک میاد😐چه دارم تار میبینم

اره دیگه دیگه راهی نیست، اگه قوز قرنیه داشته باشی خدایی نکرده و پرده چشم نازک باشه نمیشه عمل کرد برو ...

بخشید من استیگمات دارم عینک نزنم بدتر میشم؟ یا کلا الان ۱۹ سالمه بزنم تا سن بالاتر شدم عمل کنم  

خیلی ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی💖🙏🏾

🦋
شما چند سالگی عمل کردید ؟ دختر مجرد بده عمل کنه؟ و اینکه استیگمات دارم بده

من ۲۱سالگی عزیزم چشم چه ربطی به تاهل وتجرد داره😅فقط باید نمره چشمت ثابت شده باش و خودچشم شرایط عمل داشته باش بری عکس رنگی میگیرن قبلش میگن میتونی عمل کنی یان

بخشید من استیگمات دارم عینک نزنم بدتر میشم؟ یا کلا الان ۱۹ سالمه بزنم تا سن بالاتر شدم عمل کنم   ...

خواهش میکنم عزیزم منم قبل عمل خیلی تحقیق کردم خوشحال میشم تجربمو دراختیارت بذارم، ب نظرم فعلا عینک بزن و شیش ماه یک بار پیش چشم پزشک برو وقتی ب سن من رسیدی عمل کن البته میتونی از دکترم بپرسی من فقط شنیدم باید ثابت بشه شماره چشم دیگه نمیدونم چندسالت باید باشه

من ۲۱سالگی عزیزم چشم چه ربطی به تاهل وتجرد داره😅فقط باید نمره چشمت ثابت شده باش و خودچشم شرایط عمل ...

ممنون گلم 💖 عینکمو کم میزنم باید از امشب همیشه بزنم ثابت بمونه گرچه ازش بدم میاد 🤮

🦋