2777
2789
۳سال ونیم پیش موقع عمل که هیچ دردی نداره فقط باید به یه نور نگاه کنی من بخاطر اون گیره که پلکو باهاش ...

اره اولش آدم خیلی خوب میبینه بعدش تار میشه حدود سه ماه طول کشید تا چشمای من زلال دید، شما با لیزر لایه چشمتونو برداشت؟ من از هرکی قبل عملم پرسیدم گفتن درد نداره بعد ک خودم عمل کردم و درد کشیدم فهمیدم عمل اونا با عمل من فرق میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اولش آدم خیلی خوب میبینه بعدش تار میشه حدود سه ماه طول کشید تا چشمای من زلال دید، شما با لیزر لا ...

دکتر من گف تایکسالم طبیعیه طول بکشه تا کااامل دید چشم برگرده عمل من اسمش همین پی ارکی بود اره یه لایه برداشته میشه شاید شما قدیم عمل کردی قبلا خیلی سخت بوده ولی الان بالیزر اسونه هیچ دردی نداره

دکتر من گف تایکسالم طبیعیه طول بکشه تا کااامل دید چشم برگرده عمل من اسمش همین پی ارکی بود اره یه لای ...

ن عزیزم منم پارسال عمل کردم با لیزر ولی قدیم تر ک عمل میکردن اصلا لایه ی چشمو برنمی‌داشت واسه همین درد نداشتن من وحشتناک درد کشیدم