2777
2789
عنوان

بچها یه راه حلی بهم بدید

149 بازدید | 12 پست

من اصلا ادم مذهبی نیستم اما نمازم سر جاشه و همه رو میخونم همسرم هم آدم مذهبی نیست اینو قبل ازدواج میدونستم و مشکلی نداشتم اما دیگه نمیدونستم نماز براش اهمیتی نداره یعنی یجوریه که اگه به اجبار من نباشه نماز نمیخونه و میگه ولش کن و این خیلی منو اذیت میکنه حتی وقتی هم لازمه بره حمام و غسل کنه تا بعدا بتونه نماز بخونه بازهم نمیره تا مثلا روز بعدش چون میگه تازه حمام بودم چیکار کنم نسبت به نماز اینجوری نباشه  😑😢😢

حتی امتحانش کردم چند روز بهش نگفتم نماز بخونه و گیر ندادم اما دیدم فایده نداره حتی اخر وقت هم نماز نمیخونه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدا مشکلی پیش نمیاد؟؟

منظورم از گیرندادن این نیست که فکر کنه اصلا برای شما مهم نیست .ولی اینجورم نباشه هر نماز رو یادآوری کنید .جوری وانمود کنید که فکر میکنید میخونه .مثلا بگید تا نماز بخونی شام حاضر میشه.یا اول نماز بخونیم  بعد بریم بیرون ..هراز گاهی از این جمله ها بگید خیلی غیرمستقیم

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

شما با همسرتون زندگی مشترک دارید و کار هر دوی شما خیلی تاثیر میذاره روی زندگیتون ...حتمااا باید غسل واجب سریع تا جاییکه امکان داره زودتر انجام بشه .حتی شنیدم اگر کسی عمدا به تاخیر بندازه مورد لعنت ملائکه قرار میگیره....و اگر آدم در این شرایط بمیره بدونه غسل...حتما به همسرتون بگید اگر خدای نکرده بدون غسل بارداری پیش بیاد فرزند شما دچار مشکل میشه و صحیح نیست...زندگی همسرتون به شما خیلی ربط داره.و خداوند شما رو در کنار ایشون‌گذاشته تا شما ایشون رو کامل کنی ...اگر مسلمونید که نماز و روزه و ...واجبه..و‌همسر رو متقاعد کنید که در آینده باید فرزند صالح و خوبی تربیت کنید و این مسائل خیلی مهمه....خدا فرمود نماز واجب ..خیلی ها گوش نمیکنن ولی اگر خدای نکرده مشکلی پیش بیاد که‌کسی نتونه کمک‌شون کنه دوباره خدا و ائمه رو صدا می زنن...

شما با همسرتون زندگی مشترک دارید و کار هر دوی شما خیلی تاثیر میذاره روی زندگیتون ...حتمااا باید غسل ...

اصلا اینطوری نیست که یاد خدا نباشه و..منکه یبار ازش پرسیدم چرا نمیخونی میگفت کلا از خوندن نماز خوشم نمیاد ما همینطوری یاد خدا هستیم دیگه چه نیازی به نماز خوندن برای غسل هم میگه نمیرسم اخه بیشتر اوقات خونه ماست یا صحراست یا شیفت داره اما وقتی خونه ماهست که می‌تونه بره یه غسل کوچیک بکنه اما میگه نه و عقب میندازه مثلا میگه اینجا نمیشه برم حمام و سخته خونه خودمون راحت ترم منکه همش وقتی میخام نماز بخونم بهش میگم میخای نماز بخونی؟خوندی نمازتو؟ همه روهم یا میگه نه یا میگه بعدا اینم بگم که ما نزدیک دوماهه عقد کردیم و تازه فهمیدم اینقدر به این چیزا بی اهمیته و پدر و مادر منم خیلی روی موضوع نماز حساسن مطمینم اگه بفهمن اینطوریه یچیزی میشه برا همین یکم نگرانم 😢😢😢😢