2777
2789
عنوان

کیا اسم بچشونو خواب دیدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 20 پست
باید ساعت و تاریخ دقیق خوابتو بدونی به یکی ک عالمه بگی. صرفا دیدن این خواب نمیشه گفت ک باید اینکارو ...

سعت دقیقشو نمیدونم میدونم که شب بود منظور بعد آذان صب نبود قبلش بود و اینکه من صورت اون خانومه رو دیدم 

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
مامانم پسر دار نمیشد یه شب خواب دید یه زنه یه پسر داده بهش گفته اسمش و بزار عباس،مامانم فرداش حالش ب ...

موهام سیخ شد

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعت دقیقشو نمیدونم میدونم که شب بود منظور بعد آذان صب نبود قبلش بود و اینکه من صورت اون خانومه رو دی ...

مادربزرگم قرآنی داره و اول نوشته خواب آول و آخر ماه قمری تعبیر نداره. یا مثلا فلان ماه باشه تعبیرش خوبه با بده و.. 

کلا خوابی صادقه ک کلی شرایط داشته باشه مثل لباست پاک باشه، رو ب نمیدونم قبله خوابیده باشی و.. و...

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

وقتی اسم پسرمو شوهرم انتخاب کرد من قبولش نکردم گفتم این چه اسمیه ولی شبش خواب دیدم که یکی میگفت اگه این اسم توی خونه سادات باشه خوبه.من خودم سیده نیستم ولی مامانم از سادات هستش.

برا همون دیگه اسمش ر دیگه تعییر ندادیم

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

من اوکتای انتخاب کردم اما اون‌خانومه گف بذار امیر رضا

ای جانم .

😭😭😭

بزار امیر رضا حتما.

ببین شما نذری چیزی نکردی؟

از ائمه درخواست نی نی نکرده بودی؟؟

خوش به حالت این خوابو دیدی.

قنگ اومدن تو خوابت و بهت اسم بچه تو گفتن.

نظر کرده ست بچه ت گلم.

خدا حفظش کنه.

انشالله دومادیشو ببینی