2777
2789
عنوان

خرج کردن شوهر برای خانوادش

660 بازدید | 45 پست

سلام من یه سه ماهی عروسی کردم شوهرم تو این سه ماه هر چی برای خودمون خریده برای مادر شوهرم اینا هم خریده ناراحت نبودم اولاش ولی الان واقن حس بدی دارم شوهر من با ۲۴ سال سن بدون هیچ پس انذازی ماشینشو فروخت و عروسی گرفت بدون ی قرون کمک از طرف خانوادش در حالی ک پدر شوهر من کلی زمین داره موقع عروسی ب شوهرم گفت ماشین و بفروش فلان زمین برای شما ولی وقتی الان خاستیم بفروشیم نذاشت من با خرجای ریز کاری نداشتم ولی الان داره موتور میخره برای پدرش و من واقن ناراضیم پدر شوهرم حقوق بازنشستگی دارا ولی در عوض بیشتر از انگشت شمار زمین با ارزش داره ولی طمع داره و نمیفروشه شوهر منم هیچی نمیگه و حتی گاهی از خانواده من توقع داره واقن نمیدونم چی کنم 😔

یکی میگ بچه بیاری درست میشه یکی ی چی دیگ کاش راهنمایی کنید اینم بگم جدیدن فهمیدم رفتارای بدی داره چند سری حتی منو جلو خانوادش کوچیک کرده 

اشکالی نداره میمیره اون زمینا مال شما میشه😂

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساب کن به این زودی بمیرن 😂😂

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

من الان دارم عذاب میکشم اون موقع ب چ دردم میخوره پذر شوهرن وصیت هم کرده وقتی بمیرم تا ۴۰ سالگی حق فروش هیچ کدومو نداری

فعلا بچه نیار ببین درست میشه یا نه شوهرت زندگی جمع کن نیست الان دیگه مستقل شده پدرشوهرتم که پول داره باید فقط به فکر زندگی مشترکتون باشه نه اینکه برای خانوادش خرج کنه اون هم تو این گرونی

تا بوده پسرهایی که خانوادشون هیچ حمایت مالی نمیکنن از اونا میخوان خودوشونو برای خانوادشون بکشن... نمیدونم. چه سریه... حالا پسری که تا خرج سفر‌شو پدرمادر بهش کمک. میکنه محبتش خیلی کمه... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...