2821
2789
عنوان

هلنم تورو خدا بیاید

407 بازدید | 22 پست

تورو خدا التماس دعا دارم جلسه آخر مشاوره طلاقمونه دعا کنید فقط شوهرم توهین ک بی احترامی نکنه تموم شه همه چیز... توروخدا دعا کنید من حالم بده صلوات شما نی نی سایتی ها معجزه میکنه...تورو خدا التماس میکنم برام مهمه دعام کنید... ساعت ۷‌.۳۰ شب نوبت دارم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

میشه دوستاتون رو تگ کنین؟

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
خوب اگه توهین کنه چی میشه مگه نمیخوای طلاق بگیری

من از توهین هاش حالم بد میشه تا ماه ها مریض میشم

چرا میخوای جدا بشی خوی شاید همسرت دوست داره ک دادو قال راه میندازه 

ن دوستم نداره میخواد بدون مهریه بره من راضیم فقط،بره

من دعا میکنم هر چی خیره همون بشه صلوات هم میفرستم برات

دعا کن ختم ب خیر بشه 

الان باید انقدر برات بی ارزش باشه که توهین هاشو به یه ورت هم نگیری، چه برسه ناراحت بشی، بی خیال باش ...

دعا کن ب خدا من مریضم 

عزیزم من نمیتونم از این دعا کنم واسه کسی ولی بجاش میگم امید وارم انرژی منفی ها ازت دور شه چند سالت&n ...

دعا کن ختم ب خیر بشه... ۲۵

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز