2777
2789

عزیزم من ی بار آزمایش دادم ۱۸ چند ماه بعدش دادم ۳۴، بعد چند ماه آی وی اف کردم ی جنین تشکیل شد نگرفت اونم، بعد بیخیال شدم ریلکس کردم کلا و رفتم عکس رنگی گرفتم باردار شدم همون ماه، اول لطف خدا بعدم نمیدونم میگن هم آی وی اف و هم عکس رنگی به خصوص امکان تحریک تخمدان برای تشکیل تخمک خوب رو داشته ، خلاصه هر وقت تونستید استرس رو دور کنید ی عکس رنگی اول بندازید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من ی بار آزمایش دادم ۱۸ چند ماه بعدش دادم ۳۴، بعد چند ماه آی وی اف کردم ی جنین تشکیل شد نگرفت ...

عزیزم، تبریک میگم. میشه بگید چه داروهایی مصرف کردید؟ منم همین مشکل رو دارم. البته من ذخیره تخمدانم هم پایینه.

عزیزم منم با اف اس اچ بالا باردار شدم خواستم بپرسم بچه شما سلامته ؟ حرف میرنه انشالله ؟ من میترسم چو ...

سلام عزیزم شما طبیعی باردار شدین؟ نی نی ان شاالله سلامته؟؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
سلام عزیزم شما طبیعی باردار شدین؟ نی نی ان شاالله سلامته؟؟

بله طبیعی باردار شدم ، البته بار اول ازمایش دادم پونزده بود دوبار بعدی ازمایش دادم هفت بود ولی حجم پریودام خیلی کم شده

بله طبیعی باردار شدم ، البته بار اول ازمایش دادم پونزده بود دوبار بعدی ازمایش دادم هفت بود ولی حجم پ ...

خب خداروشکر🙏🌸

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...