2777
2789

سرچ کردم ببینم

من ۴ تا سقط داشتم ماه قبل اقدام داشتم نشد این ماهم رفتم فولیکول نداشتم تازه گفته رحمت سپتوم یا دوشاخه😔😔

خسته ام خیلی همه ی اونایی که با من ازدواج کردن باردارن و منم  

خدا بهم صبر و طاقت بده که ناشکری نکنممم

انشالله که بزودی باردار میشی استرس و از خودت دور کن

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدت از فکرش در بیا 

این باعث میشه همش استرس بکشی

البته من خودمم تو اقدامم و فعلا موفقیت حاصل نشده الان فهیدیم که یکم اسپرم و تحرک همسرم ضعیفه

تو که بالداری شدی چرا خدایی نکرده سقط شدن

نمیتونم همش غصه میخورم 

منم تا وقتی بهش فکر میکردم باردار نمیشدم ولی ماهی که اصلا فکرشو نمی‌کردم باردار شدم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
انشالله خدا ی جفت دوقلو بهت بده وقت سرخاروندن نداشته باشی

نمیدونم چی بگم ان شاءا...

حتی دیگه ذوقشم ندارم حوصله ندارم دکتر برم

احساس میکنم همسرم خیلی بی رغبته و خجالت میکشم از این دکتر رفتنا خسته ی خسته م دعام کن

کلا فکر باردار شدن از سرت بیرون کن 

منم ای کارو کردم دوماه بعد باردار شدم شرایطم جوری بود که دیگه قید بچه رو همه جوره زده بودم نا امید ناامید 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
مثبت شدن ب جدا سقط هم به جدااا

خوب عزیزم برو پیش دکتر خوب ببین چرا بچت سقط میشه