2777
2789
عنوان

وای بچه ها ابروم رفت🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 56 پست
چه میدونم اینا عروس زرنگ دوس دارن الان میگن تا لنگ ظهر میخوابه جوابم نمیده

خوب دوست نداشته باشن مگه دارن خرجیتو میدن.چیو‌از دست میدی با دوست نداشتنشون.

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی
میدونی چی رو مخ منه اینایی که هر ساعت زنگ میزنن یا میان دم خونت میگگن خواب بودی.همسایه ما ساعت پنج ع ...

مهمون سر زده میاورد خونم😖😖

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهمون سر زده میاورد خونم😖😖

کی همسایه

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی
کی همسایه

نه مادرشوهرم میاورد

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

حالا من اصلا اون بنده خدارو نمیشناختم☹🤦‍♀️

فقط پدرشوهرت بنده خدا چقدر دم در بال بال زده 😆

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
چیزی نیست که.ابروت بره.تا صبح بیدار بودی بگو‌کار داشتم دیر خوابیدم

گفتم برق قط شده تا صب پیش دخترم بودم نخوابیدم گف برق۴ونیم قط شد🤦‍♀️

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
مادرشوهر من تازه عروسی کرده بودیم 8دم خونم بودواقعا هیچوقت حلالش نمیکنم

والا من مادر شوهرم دخترا خودش تا دیر وقت خوابن ساعت دوازده بیدار میشن ولی رو خواب من‌حساس بود‌یه بار جمعه داشت همه‌چیو میکوبید بهم ساعت ده اینا منم رفتم گفتم سلام صبح‌بخیر گفت الان ظهره نه صبح

گفتم برق قط شده تا صب پیش دخترم بودم نخوابیدم گف برق۴ونیم قط شد🤦‍♀️

مهم نیست چرا اصلا جواب میدی.دو‌بار که بگی خسته بودم خواب بودم.بعدم خودشونم بیدار بودن که امار برقو دارن.چیکار دارن که تو اون ساعت بیدار بودی.زیاد بهشون جواب دادی جزئیاتو .