2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیست سال. افرین. اخه فقط بحث سالم بودن نیست دمده میشن

راستش من جهیزیه هم پشیمونم خریدم. آدم مستاجر وسایل خیلی سخته. هر سال جمع کن. دوباره پهن کن. پول هم دستم بیاد تصمیم به عوض ندارم. چون توی جابجایی داغون میشه. 

من چهارده ساله که ازدواج کردم مبلام سالمن ولی دیگه قدیمی شدن یرویس چوبم هم دیگه واقعا داغون شده ولی همسرم راضی نمیشه به تعویض البته به شدت هم قیمتا بالا رفته

من عوض نکردم ولی خیلی دوست دارم عوضشون کنم .احتمالا تا سال آینده فقط مبلمان رو عوض کنم و میز تلویزیون و اینا رو ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

من مبلامو کلاسیک گرفتم همیشه مدن هنوزم هرکس میبینه میگه چ خوبن اصلا خراب نشدن چوبمو چون سفرشی ساختن جنسش خوب بودفرشامم ک گردویی بود رنگش فقط ب نظرم کنسولم از مدافتاده و میزتلوزیون و تلوزیونم اونارم چند وقت دیگ شاید عوض کنم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

من ۱۷ سال ازدواج کردم یخچالم عوص کردم البته کاملا سالم ولی خب مدل جدیدتر و بزرگتر لازم بود

یبار ۷ یال پیش مبل هام عوض کردم

الانم دادم روکش و رنگش تغیبر بدن برا تنوع

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

من ۱۴ساله خونه دارم

بعد ۴سال سرویس خوابمو فروختم چون خونه جدید جا نداشتم.

مبلامم دفع سوم عوص کردم.

میزارم تو دیوار هر ۴سال یه بار میفروشم بعد پول میزارم روش نو میخرم.

خیلی تو چیدمان و شادابی خونه مفیده

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

11 ساله ازدواج کردم .سرویس چوبم رو چون برام ساختن و از جنس خوب ، هنوز نو هستن و مشکلی باهاشون ندارم .

مبل هام سلطنتی هست .با این که خیلی خوشگلن و از مد هم نیفتاده ولی خودم دلم راحتی و کلاسیک میخواد از این رنگیهای خوشکل .امسال چون خونه خودمون میریم احتمالا یه دست مبل راحتی هم بگیرم برای توی هال

میز تلویزیون رو از روزی که خریدم خوشم نیومد ازش .اصلا نمیدونم چرا خریدم .با اینکه همه میگن خوشکله ولی من به دلم نیست .اونو حتما عوضش میکنم .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........