2777
2789
عنوان

خوش سلیقه ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 56 پست
بنظر من ذغالی برای مبل خیلی قشنگه 

من به شدت از رنگای تیره خصوصا مشکی برای مبل و فرش بدم میومد همچنین طلایی

ولی یه جا مبل زغالی مشکی دیدم با دسته های طلایی و میز طلایی وای خدا دلم نمیومد از اونجا بیام بیرون فوق العاده لاکچری بود خیلی خوشگل بود 

بعضی کارا قشنگن بعضیا به دل میشینند ولی اين لاکچری بود عاشقش شدم 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید من حالم از رنگهای سرمه ای ابی فیروزه ای دیگه بهم میخوره یه مدت مد شد همه فرشها پرده ها این رنگی شدن وای بدم میاد خیلی 🤢

🥰رنگ طوسی چه تیره چه روشن  و کرم روشن فیلی روشن تیره نقره ای 😍😍

ن اینکه بروز و رو مد باشه درکل رنگیه که هیچ وقت قدیمی و دلو نمیزنه خونرو روشن و دلباز و شیک نشون میده سالها خونت تازه و دلباز به چشم میاد  

ببخشید من حالم از رنگهای سرمه ای ابی فیروزه ای دیگه بهم میخوره یه مدت مد شد همه فرشها پرده ها این رن ...

فرش و پردتون این رنگایی که گفتم باشن حتی اگر سرویس های دیگت چوبی هم باشه شیک میشه اگر برنزم باشه شیک میشه و با هر رنگ چوب و برنزی مثل قهوه ای کرم سفید و نقره ای طلایی هم میاد کلا پایه منزل فرش و پرده هست این رنگ باشه باهمه چی ست میشه راستی خونرو یادتون باشه همه چیشو دقیق یه رنگ نکنین مثلا فرسو پردرو میخوای طوسی کنی یک الی ۳ درجه فرق بده بین روشن تیرگیش 

من به شدت از رنگای تیره خصوصا مشکی برای مبل و فرش بدم میومد همچنین طلایی ولی یه جا مبل زغالی مشکی د ...

خیلی قشنگن جدیدا این کارا با این رنگا دلبری میکنن بگیرب بچینی توی خونه ای که کفش سرامیک های سفید براق و بزگی داره😍

خیلی قشنگن جدیدا این کارا با این رنگا دلبری میکنن بگیرب بچینی توی خونه ای که کفش سرامیک های سفید برا ...

حیف پول نداشتم وگرنه میخریدم از مبلای خودم به شدت بدم میاد سلیقه خودم نیست مال عروسیم میخوام عوضش کنم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
حیف پول نداشتم وگرنه میخریدم از مبلای خودم به شدت بدم میاد سلیقه خودم نیست مال عروسیم میخوام عوضش کن ...

مبلاتو ندی بره ها جدیدیا تنشون کیفیت چند سال پیشیارو نداره ظاهر سازی شدن فقط مبلاتو ببر بده یه جایی که تعمیرات انجام میدن برو به سلیقه ی خودت پارچه تهیه کن بگو متراژ بهت بدن خودت بخر بیار جنسشم خودت انتخاب کن فقط بگو ابرشو تازه کنن پارچشم عوض کنن اگه پایه و دسته و تاج داره بگو رنگ اونارم تغییر بدن حتی میتونن برات مدلشم یه کوچولو تغییر بدن هم مبلت محکم میمونه برات همم با سلیقه ی خودت ساخته میشه و بصرفه تر از بازار درمیاد ما همگی این کارارو میکنیم چند سال یک بار عالی میشه 

مبلاتو ندی بره ها جدیدیا تنشون کیفیت چند سال پیشیارو نداره ظاهر سازی شدن فقط مبلاتو ببر بده یه جایی ...

مبلام خیلی سبکه ابراش سالمه پارچه هم سالمه فقط یراق دورش رو دخترم همشو کنده یه بارم چسب زدم باز کند

ببین پارچه شتریه خب به این مدل نمیاد 

من راحتی دیده بودم اتفاقا شتری قشنگ بود ولی برادرشوهرم از حسودیش نزاشت با سلیقه خودم خرید کنم شوهرمو مجبور کرد اینو خرید پارچه باید کرم یا روشن بود و طرح دار