-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
به نظر من سورمه ای طلایی..فیلی یه رنگیه که اصلا حس نداره..بی روحه..حالا هرچی مد میشه قرار نیس ما بخریم..سورمه ای طلایی خیلی شیکه..خونرو بزرگنشون میده
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خوش اومدی نظرت چیه تو انتخاب رنگ دکور پذیرایی موندیم
بالا گفتمعزیزم
به نظر من سورمه ای طلایی..فیلی یه رنگیه که اصلا حس نداره..بی روحه..حالا هرچی مد میشه قرار نیس ما بخر ...
عزیزم سورمه ای چون تیره اس خونه رو کوچیک نشون میده که فوقش بشه زمینه فرش رو سورمه ای انتخاب کرد با کوسن های مبل و یه ذره از دستک پرده مرسی که نظر دادی من جایی سورمه ای طلایی ندیدم
عزیزم سورمه ای چون تیره اس خونه رو کوچیک نشون میده که فوقش بشه زمینه فرش رو سورمه ای انتخاب کرد با ک ...
راستش من خونه دختر خواهرشوهرم دیدم ..حیف که از خونش عکس ندارم..ینی وقتی میری خونش فقط زیبایی میبینی...
خواهش میکنم عزیزم