2777
2789

سلام پسرم دو سال و دو ماهشه دیروز توی پارک تاب خورد به دندونش و خون اومد به نظرم میاد یه کم کج شده لقی زیاد احساس نمی کنم ولی هنوز خونریزی داره به نظرتون دوباره سفت می شه؟

می ترسم ببرمش دکتر

یعنی چی می‌ترسی ببری دکتر 

ببرش دکتر بعضی وقتا اگه همون لحظه دندون درست شد که شد ولی اگه تایم زیادی بگذره دیگه فایده ایی نداره 

اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من که چیزیش نمیشه 

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

اسی دختر من دو سالشه

وقتی یک سال و هشت ماهش بود از تاب افتاد و یه دندونش کاملا لق شد 

بردیم دکتر گفت یه ماه چیز سفت نده بهش و بیشتر چیزای آبکی و شل بده

طفلک دخترم هم شیر خشکی بود هم پستونک میخورد مجبور شدم هر دو رو حذف کنم

هیچ چی هم سفت نمی‌دادم بهش

بعد یه ماه بردم دکتر گفت خوبه دو ماه دیگه هم چیزای خیلی سفت گاز نزنه

شکر خدا دندونش خوب شده

اسی دختر من دو سالشه وقتی یک سال و هشت ماهش بود از تاب افتاد و یه دندونش کاملا لق شد  بردیم د ...

نون و سیب و هویج و بقیه چیزایی که سفته براش نگینی کن بده بخوره 

پستونک یا شیشه شیر نده به هیچ وجه

ضربه هم مراقب باش دیگه نخوره

نگران نباش درست میشه ان شاء الله

دندون دختر من کاملا لق بود و کج شده بود طوری که گریه میکرد تکون میخورد ولی الان شکر خدا سالمه 

سلام دندن بچه ی شما خوب شد کج بودنش؟پسرمن امشب محکم زمین خورد و دندونش رفته عقب تر ولق شده 

سلام عزیزم 

بله شکر خدا خوب شد یه کمی کج موند اما شیریه مهم نیست من اصلا نذاشتم تا دو هفته هیچ خوراکی سفتی بخوره همش تون و برنجو توی چایی یا آب خورشت و اینا خیس می کردم تا دو هفته اینجوری بهش غذا میدادم