2821
2789
عنوان

سونوی واژینال

319 بازدید | 17 پست

سلام خانوما .امکانش هست توی سونوی واژینال نشون نده که بارداری؟؟من روز ۱۲پریودیمه همچنان ترشح قهوه ای و یک بار هم لک بینی داشتم .سونوی واژینال انجام دادم فقط زده که در تخمدان سمت راست فولیکول غالب ۱۲سانتی دیده میشود .ولی دقیقا زیر دلم به سمت ناف تیر می‌کشه و میسوزه. دلیلش چیه کسی میدونه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مگه روز دوازه اصلا بارداری رو میشه متوجه شد بعد کلا روز ۱۱ ب بعد امکان بارداری هست 

منظورت اینه ک از ماه قبل باردار باشی 

اگه منظورت از ماه قبله ک یعنی جنین یک ماهه تست و باید سونو نشون بده 🤔نمیدونم ولی فک نکنم باردار باشی

من انگار۷روز از نزدیک گذشت بعد دچار این علایم شدم و سونوی واژینال و شکمی انجام داد فقط گفت فولیکول غالب۱۲سانتی داری همین .ولی همچنان ترشح قهوه‌ای و کمر درد دارم .و اینکه فولیکول رشد می‌کنه تا روز تخمک‌گذاری یان دیگه؟؟؟

من از روز ۵پاک میشم

روز ۱۲فولی ۱۲هم ضعیفه بنظرم.ولی ب این زودی اصلا مشخص نمیشه بارداری وعلائم اصلا ب زودی نمیاد باز ایشالا هر چی صلاحته همون برات رقم بخوره عزیزم

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊