2777
2789

سلام بچه ها .من مسموم شده بودم گلاب به روتون استفراغ سرگیجه سردرد داشتم .اصلا نشد سمت گوشیم برم .نتونستم جواب دوستمو که قصد ازدواج داریم تا یک روز و نیم بدم..حالا ناراحت شده. حق داره؟

نه خب مریض بودی دیگه. اگه توضیح دادی و باز ناراحت بود اصلا حق نداره حق باشماس

This is a new life🫀🎶                                                  . ... من اونی‌ام که از زندگیش میشه سریال درام ساخت.سنم زیادنیست ولی تجربه‌های بد و خوبم اندازه‌ی یه پیزرنه کهنه ساله😅تااینجای زندگی و بعد از افسردگی حاد و رسیدن به خوشبختی و حس خوبِ ساختگی و هزاران چیزدیگه فهمیدم همه‌چیو به شوخی بگیر و فقط ردشو.رد شو! خب؟ چه خوب چه بد فقط رد شو از همچی! این یکی از راهای دور زدنِ زندگیه🤫اگه تااینجا بیومو خوندی ینی به حرفام نیازداشتی.قوی باش همین رفیق💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این دو روز ۱ دونه پیام هم نشد که جواب بدم.پس حق با منه؟

اول بهشون توضیح بده عزیزم. ایشالا که درک میکنن

وقتی مریض بودی نمیتونستی پیام بدی دیگه فدای یه تار موت.تنت سلامت

This is a new life🫀🎶                                                  . ... من اونی‌ام که از زندگیش میشه سریال درام ساخت.سنم زیادنیست ولی تجربه‌های بد و خوبم اندازه‌ی یه پیزرنه کهنه ساله😅تااینجای زندگی و بعد از افسردگی حاد و رسیدن به خوشبختی و حس خوبِ ساختگی و هزاران چیزدیگه فهمیدم همه‌چیو به شوخی بگیر و فقط ردشو.رد شو! خب؟ چه خوب چه بد فقط رد شو از همچی! این یکی از راهای دور زدنِ زندگیه🤫اگه تااینجا بیومو خوندی ینی به حرفام نیازداشتی.قوی باش همین رفیق💜
تو این دو روز حتی ۱ پیام هم نشده که جواب بدم .پس حق با مته؟

اون باید نگرانت باشه که چرا نیستی چه مشکی پیش اومده .

اگه هدف ازدواجه که بیشتر تحقیق کن ولی اگه هدفت سرگرمیه که اینجور روابط جز اعصاب خوردی چیز دیگه ای نداره