2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من اشتیم توقهری چراعزیزم چیشده خخخخ

سلام گلی جون😍😘هیچی آشتی کردیم دیگه دیر اومدی خیلی دیره 😹😹چیکار کنیم ازهم دوریم هی پاچه میگیریم 

فقط شبا میای سایت؟

شاغلی عزیزم؟

سلام گلی جون😍😘هیچی آشتی کردیم دیگه دیر اومدی خیلی دیره 😹😹چیکار کنیم ازهم دوریم هی پاچه میگیریم&n ...

معمولا شیاتادیروقت بیدارم میام😅اره صبحا میرم سرکارگلم

خخخخ خداقوت پهلوان..نگران نباش قبول میشی عزیزدلم

مبخوام برم مسافرت شمال و مشهد

بنظرت چی سوغاتی بگیرم واسش؟لباس خوبه؟

واس مامانش هم یه چی خوردنی میخوام بگیرم چی بگیرم بنظرت گلی؟

خوبه خداروشکر منم دیگه حوصله درس ندارم دوسدارم سرکار برم😹😹لیسانس رو که بگیرم دیگه نمیخونم

تالیسانس نخون من خودم ب کجارسیدم..تافوق دیپلم برو..بعدبرو دوره ارایشگری

مبخوام برم مسافرت شمال و مشهد بنظرت چی سوغاتی بگیرم واسش؟لباس خوبه؟ واس مامانش هم یه چی خوردنی میخ ...

تیشرت و شلواربراش بخر..برامادرش بنظرم نخرپرونشه ازالان بگه چ خودش دارهرغالب میکنه بعصیااینه فکرشون  توقعشون بالامیره ولی اگ اونم برات میخره بخر ازالان رو نده..خوردنی هم رب  انار و ترشیجات و چادرنمازمشهد یا مثلاروسری  و جانمازخوشگل تسبیح قشنگ

تیشرت و شلواربراش بخر..برامادرش بنظرم نخرپرونشه ازالان بگه چ خودش دارهرغالب میکنه بعصیااینه فکرشون&n ...

شلوار بیرونی یا خونگی منظورته؟

مادرش نه چیزی نگرفته واسم ولی زنگ که میزنم خیلی خوب و خوش برخورده

نمیدونم پرو بشه یا عادت بشه واسش

بنظرت بد نیست اگه بفهمه مشهد بودم چیزی نگرفتم واسش؟