2777
2789
خب توام دلیلاتو بیار ولی اون فکر نکنم قانع بشه از بس یه دنده ان😑🤦‍♀️ولی خدایی حداقل پیامتو میخونه ...

برق کشی و کارای پیمانکاری میکنه میگه سرم توکارحواسم ب گوشی نیس زیاد..بزارفرداقسمت شه ببینمش ادبش میکنم ادم شه یاقران یبارمن گوشی روش قطع کردم اون تا ی روزنصفی کامل بی محلم کرد خیلی بدبوداصن جوابم نمیداد

برق کشی و کارای پیمانکاری میکنه میگه سرم توکارحواسم ب گوشی نیس زیاد..بزارفرداقسمت شه ببینمش ادبش میک ...

ببین من یه بار تو بحث فاز برداشتم رفتم مسیج داد ج ندادم

۴ روز کامل عذابم داد بی محلی 😐بعدش خوب شد گفت میخواستم ادبت کنم

بخدا منم خسته میشم از این کاراشون...همه اینطوری نیستن شانس ما اینطوریه🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من یه بار تو بحث فاز برداشتم رفتم مسیج داد ج ندادم ۴ روز کامل عذابم داد بی محلی 😐بعدش خوب شد ...

اره بخدایارو بعد ۱ماه عاشقی میره خواستگاری..‌وای پیام داد توواتس

فکر نکنم خیلی بحرفین چون نصفه شبه😹

خب الان تموم شد گفت خونه فامیلمون نشستیم و دیربرگشتم ببخشید بهت گفتم میرم مراسم الان مهمون داریم و تخته بازی کنم یکم باشون و خیلی مهربون بودامشب

خب الان تموم شد گفت خونه فامیلمون نشستیم و دیربرگشتم ببخشید بهت گفتم میرم مراسم الان مهمون داریم و ت ...

خودت الکی حساسی

اصلا به روت نیاری که ناراحت بودی بغض داشتی 😹😹طرف فقط سرش شلوغ بوده الانم اوکین خیالت راحت 

خودت الکی حساسی اصلا به روت نیاری که ناراحت بودی بغض داشتی 😹😹طرف فقط سرش شلوغ بوده الانم اوکین خی ...

ن اصلابهش نگفتم دوس ندارم بعدفک کنه اویزونشم و اگ نباشه میمیرم چون خودم ازینجورادما خوشم نمیاددوس ندارم طرفم اینجوربرداشتی کنه راجبم امشب خوب بود حال خوب امشبم برات هزاران بار ارزومندم🤭😅

ن اصلابهش نگفتم دوس ندارم بعدفک کنه اویزونشم و اگ نباشه میمیرم چون خودم ازینجورادما خوشم نمیاددوس ند ...

خداروشکر گلی❤😹😁مرسی از دعات🙏😍🥰😹😁

کار خوبی میکنی با سیاست هستی🤪😹