2777
2789
واقعاکلافه بی طاقت روانی بغض ته گلوم..اشکام سرازیرمیشه دزدکی کسی نبینه سریع پاک میکنم 😔🥺

وای نکن با خودت اینکارو😡😠بابا چیزی نیست من دوساله تجربه دارم اون دوستت داره چیزی هم نشده

من حتی سری آخر ازبس رو مخم بود فکر میکردم کات کنم حوصله نداشتم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نکن با خودت اینکارو😡😠بابا چیزی نیست من دوساله تجربه دارم اون دوستت داره چیزی هم نشده من حتی س ...

زنگشم زدم جواب نداد شایدرفته چایخونه یا هنومراسم یاخوابش برد ولی بخواب گوشیش روصدامیزاره معمولا نمیدونم این موقع همیشه اینستاس نمیدونم چرانیستش

نه دیگه شلوغش نکن من اینطوریم درحالت عادیم تو قهر هم اینکار میکنم ولی تو که اینطوری نیستی پرو میشه ...

خخخخ من ازتوبدترم هرروز بهش میزنگم دقیقا مطمعنم دوسه روزپیش حسم میگه برااین ناراحت ک سراغش نگرفتم زیاددلخوره

ولی تنبیه بسه بسه بخدا.خدایی طاقت ندارم

خخخخ من ازتوبدترم هرروز بهش میزنگم دقیقا مطمعنم دوسه روزپیش حسم میگه برااین ناراحت ک سراغش نگرفتم زی ...

وای عین من

میگفتم خستههههه شدمممم چقد میخوای تنبیهههه کنی ولم کننن روانیم کردی حالم بدهههه

بیچاره ترسید وا داد😹😹🥲اولش معذرت خواهی میکنم مرحله اخرم کولی بازیه😹😹🥲

خخخخ من ازتوبدترم هرروز بهش میزنگم دقیقا مطمعنم دوسه روزپیش حسم میگه برااین ناراحت ک سراغش نگرفتم زی ...

هروقتی حوصله داشت باهاش بحرف حستو بگو ببین چی میگه راحت میشی دیگه

هروقتی حوصله داشت باهاش بحرف حستو بگو ببین چی میگه راحت میشی دیگه

امروز گفت خستم خسته کار بدجور یسره دارم کارمیکنم خونه صاحبخونش روسزم عجله میکنه تندتندبراش کارکنم

امروز گفت خستم خسته کار بدجور یسره دارم کارمیکنم خونه صاحبخونش روسزم عجله میکنه تندتندبراش کارکنم

اهان پس الان وقتش نیست بحرفی بدتر دعواتون میشه خصوصا بحث تو چت خیلی بده 

چرا سراغش نگرفتی؟

اخه تاالنگ ظهرخواب بودم بعدش براش‌پیام دادم...بعدبازپیام دادم چن ساعت بعدجواب نداد بازدادم جواب ندادزنگ زدم جواب ندادنمیدونم چرا اون مث سگ شد خب اخه همیشه م پیام مبدم جواب نمیده از۴تاپیام یکیش مگ بگم‌میرم بیرکنی جای جواب بده کامل ولی میگه توپیام بده میخونم.ولی نمیدونم چرایهو اینجورشد اخه بااینک بفکرمم هست خداکنه فقط ازین ناراحت باشه ک سراغش نگزفتم گرفتماولی خوابیدم تالنگ ظهر

اهان پس الان وقتش نیست بحرفی بدتر دعواتون میشه خصوصا بحث تو چت خیلی بده 

اره خب منم چیزی نگفتم ..گفتم خودت اذیت نکن فشارکارروته کارگربیشتربگیر کارت سریع تموم شه بدن دردنگیری اذیت شی گفت فداسرت فقط تموم شه

اخه تاالنگ ظهرخواب بودم بعدش براش‌پیام دادم...بعدبازپیام دادم چن ساعت بعدجواب نداد بازدادم جواب نداد ...

خب توام دلیلاتو بیار ولی اون فکر نکنم قانع بشه از بس یه دنده ان😑🤦‍♀️ولی خدایی حداقل پیامتو میخونه استیکری چیزی لاوی بترکونه 🥲😹چیه فقط میخونه آدم بهش برمیخوره دیگه

اگه جوابتو نمیداده که حق داشتی مگه کارش چیه که دو ثانیه وقت نداره