2777
2789

نه والا یبار دخترم گرفت بردمش دکتر شکرخدا به یه تجویز خوب شد فقط یادمه اون‌موقع به سختی خیلیی زیاد دارویی که دکتر داده بودو پیدا کردیم ولی خب خیلی خوب بود دیگه اسمشم سوسپانسیون نیستاتین

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، دختر من خيلی طولانی داشت، هم نیستاتین رو امتحان کردم چند بار، هم اون داروی بنفش رو. روی سی،نه،خودمم میزدم. ولی خوب نمیشد. فکر کنم تقریبا یک ماه و نیم ،دو ماه درگیر بودم. دیگه فکر کنم آخراش بهش خوراکی هم میدادم. ولی دقیق یادم نیست بالاخره چی شد خوب شد. همه لباساش داغون شد. 

حواست به پستونک و شیشه شیر هم باشه اگه استفاده میکنی

قشنگ با گوش پاک کن بمال به کل دهنش و برفکاش فقط تو دهنش نریز به سینه خودت هم بزن 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
خدانکنه عزیز مهربونم🤗💖شیرخودم نمیدم اخه

وای خوب بجوشون شیشه اش

بچه هایی که پستونک و شیشه میخورن احتمالش بیشتره برفک بگیرن

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
حواست به پستونک و شیشه شیر هم باشه اگه استفاده میکنی قشنگ با گوش پاک کن بمال به کل دهنش و برفکاش فق ...

اینقدر من رعایتش میکنم که نگو من خیلی رو دخترم حساسم فک کنم اینقدر حساسم مدامم براش ی اتفاق میوفته

اینقدر من رعایتش میکنم که نگو من خیلی رو دخترم حساسم فک کنم اینقدر حساسم مدامم براش ی اتفاق میوفته

پیش میاد بابا نگران نباش

باورت میشه روزی۱۰بار براش میجوشونم با یه کم نمک هربارم ک نجوشونم با اب و صابون میشورم

وای چرا واقعا

پس همون خیلی حساسی شده

و اینکه حتما با گوش پاک کن دهنشو قشنگ بمال نیستاتین

اهان من شیرخودم نمیخوره اصلا ابجی داروی بنفش چیه؟

عزیزم، یادم نیست اسمشو، مال نه سال پیشه. ببخشید. 

ولی الان داشتم براتون دنبال اسمش میگشتم تو گوگل،یه عالمه سوال ،شبیه سوال شما بالا اومد. هم نی نی سایت، هم سایتهای دیگه. پیشنهاد میدم برید بخونید. و اگه کوچولو تون بهتر نشد ، بازم دکتر ببریدش. براش دعا میکنم.‌