2777
2789
اره این وضع فجیع تورم و بدبختی و بی پولی رو سنی ها درست کردن دارم میبینم از صبح تاشب به کیا فحش میدی ...

به کیا فحش میدیم چرا چرت میگی؟

صربه از بی سواری و بی درکی و سادگی خودمون خوردیم چه ربطی به شیعه و سنی داره؟

یاشاسین آذربایجان💓✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کیا فحش میدیم چرا چرت میگی؟ صربه از بی سواری و بی درکی و سادگی خودمون خوردیم چه ربطی به شیعه و س ...

بروبابا سرتو کردی زیر برف. چرا ملت رو مقصر میکنی. بیخیال اصلا نگرفتی چی گفتم

نه مهمونای ماکه قبول ندارن یه تابلو تو خونه ماهست نوشته یا علی چنان باخشم نگاه میکردن 

اونا با خوده امام علی مشکل ندارن با گفتن یاعلی مشکل دارن 

میگن جز یاالله نباید چیزه دیگه ای گفت ، میگن مصداق شرکه 

توجیه نیستن

درخواست دوستی قبول نمیکنم

دلت از جای دیگه پره سر من چرا خالی میکنی؟

برو یه لیوان اب بخور قرصاتم یادت نره.

خب نگرفتم چون درست نمیگی

یاشاسین آذربایجان💓✌

الان جامعه به سمتی پیشرفت کرده که مردم فهمیدن دین و مذهب و قومیت و هر آنچه که خودشون در انتخابش دخالتی نداشتن در انسانیت تاثیر نداره و ملاک و معیار برای تفکیک آدم های خوب از بد نیست

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

کرد ها هم سنی دارن و الان من زندم خونمونم و شیعه هستم ک باسنی ازدواج کردم پسرم دوساله سه جلوی پدرش ن ...

یعنی اینکه گفته هر کس بگه یا علی خونش حلاله من بد برداشت کردم؟؟؟برداشت شما ار حرفش چی هست؟؟؟منکه نگفتم همشون بد هستن میگم این شخص این اعتقاد را داشت

اوضاع مملکت ما ربطی به دین نداره ، به قانون گذاری دقیق و اجراشه که متاسفانه توش ضعف داریم

درخواست دوستی قبول نمیکنم
حالا شما چیز خاصی نگین پیششون 

نه نگفتم که ولی خودش گفت تو فامیلمون ما فقط یه زن داداش فلانیم هست که از طايفه شماهاست گفتم یعنی مشهدیه گفت نه شیعه اس  منظورش از طايفه شیعه بودن بود