2777
2789
عنوان

شبهای مافیا می‌بینید؟ 🤔🤔😁🤩

458 بازدید | 11 پست

من نمیدونم چرا انقد معتادشم خیلی خیلی میبینم بخدا از کار و زندگی افتادم 😂

چقدر حسین مهری و حامد آهنگی و مجید واشقانی و بهاره افشاری و خداداد عزیزی و امیر علی نبویان ززنگن... چجوری می‌فهمن اینقد سریع مخصوصا حسین مهری و خداداد 😄😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبویان و بهاره افشاری عالیننن ببین مافیا فق فکته اونایی ک خیلی بازی میکنن دیگ میغهمن با کوچکترین سو ...

آخه حسین مهری خیلی عجیبه در حدی ک همه میگن نکنه تقلب میکنه سریع میگ 

آها راستی معین زند و علی اوجی خیلی خوب بودن 

من که اصلا نمیدونم جریان چیه 

بازیشو بلد نیستم

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
بزن گوگل بخون خیلی قشنگه یه قسمتش از اول تا آخر ببین متوجه میشی  منم نمیفهمیدم همین کار و کردم ...

آره دقیقا همین کارو باید بکنم

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
آخه حسین مهری خیلی عجیبه در حدی ک همه میگن نکنه تقلب میکنه سریع میگ  آها راستی معین زند و علی ...

بعضیا ترفند میزنن تا مافو درارن ما خودمونم ک بازی میکردیم مثلا یکی از کارایی ک میکردم این بود رو ی نفر تارگت سفتو سخت میزدم با اینکه میدونسم شهره هرکی رو.موجم سوار میشد میفهمیدم مافه😂

یسری قوانین تکراری داره دیگه اونارو بلد باشی سریع میفهمی ماف کیه 

امروز فقط از دست لیندا کیانی حرص خوردم

اه اه اه

دختره ضعیف

فقط دنبال موذی بازیه

قبلا دوستش داشتم بعد مافیا اصلا ازش خوشم نمیاد

فقط هم به ایمان توهین میکرد

تو پلیر حرفه ای هستی پس!

حدیث میرامینی هم که چشمش فقط ب لیندا بود

اه اه اه

یکی میشه بهاره افشاری

یکی هم اینا

امروز فقط از دست لیندا کیانی حرص خوردم اه اه اه دختره ضعیف فقط دنبال موذی بازیه قبلا دوستش داشتم ...

اره این‌یکی خیلی ضعیف بودن خیلی توهین سر و صدا 

علی اوجی بد بخت اول بازی گفت