2777
2789

سلااام و عرض ادب 

ایام به کام 

بنده این ماه اقدام داشتم 

تاریخ هام 

اسفند ۲۷ ام 

فروردین  ۲۵ ام 

اردیبهشت ۲۴ ام 

و حالا این ماه ک اقدام داشتم 

۲۴ ام صبح بی بی چک زدم منفی شد کاملا منفی یعنی هاله اینا اصلااا 

ظهر ۲۴ ام

فقط دوباره لکه بینی (تاحالااا لکه بینی نداشتم روز اول اینا )

عذر میخوام لکه بینی که رو دستمال  هست فقط فقط 

هیچ دردی زیر دل یا سینه درد ( که همیشه دارم وقتی پریود میشم ) 

میخواستم بپرسم 

امکانش هست 

که لک لانه گزینی باشه ؟؟ 

ولی بی بی منفی باشه ؟؟ 

میخوام بدونم کاچی با زعفرون بخورم ؟ 

و یا با روغن سیاه دونه زیر شکمم ماساژ بدم یا نه ؟؟؟ 

خواهشا کمک کنید 

اینم بگم اخرین 

اقدامم برای بارداری ۸ ام بوده یعنی ۸ خرداد رابطه داشته ام بدون جلوگیری 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭

نه همه ی اینایی که گفتی سقط کنندست 

یکم صبر کن بازم بیبی بزن اگه منفی بود بخور یا برو دکتر اگه واقعا بچه میخوای باید مرتب تر و یک روز درمیون اقدام کنی

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روز صبر کن بعد بیبی چک بزن. اگه لکه بینیات مداومه احتمالا باردار نیستی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه همه ی اینایی که گفتی سقط کنندست  یکم صبر کن بازم بیبی بزن اگه منفی بود بخور یا برو دکتر اگه ...

بخدا بلد نیستم اقدام کنم 

نمیدونم تا چن روز یک روز درمیون رابطه داشته باشم 😵‍💫البته شوهرمم همکاری نمیکنه

دو روز صبر کن بعد بیبی چک بزن. اگه لکه بینیات مداومه احتمالا باردار نیستی

اهان ب نکته خوبی اشاره کردی 

توکل بع خدا کاش باشم 

التماس دعا 

اهان ب نکته خوبی اشاره کردی  توکل بع خدا کاش باشم  التماس دعا

منم دقیقا روز موعدم یه لکه دیدم گفتم اه پریود شدم. خیلی کم بود. ولی دیگه خبری نبود. فرداش هم دقیقا همون رو دیدم. دیگه مطمئن شدم بازم کییت پیدا کردم و به لکه بینی افتادم. دو سه روز گذشت دیدم نه پریود میشم نه لکه بینی بیبی چک گرفتم مثبت بود

ان شالله که بارداری. لکه ها رو چک کن به خونریزی نرسه به نظرم لانه گزینیه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بخدا بلد نیستم اقدام کنم  نمیدونم تا چن روز یک روز درمیون رابطه داشته باشم 😵‍💫البته شوهرمم ه ...

ببین قشنگم پریودیت که تموم شود شروع کن یک روز درمیون اقدام کن تا روز بیستمت یعنی از روز اول پری بشمر تا روز بیستم 

به همسرتم شیرموز خرما ارده عدسی پیاز تخم مرغ  اینارو بده بخوره بهش بگو اگه بچه میخوای باید همکاری کنی 

چند ماه اقدامی

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾
منم دقیقا روز موعدم یه لکه دیدم گفتم اه پریود شدم. خیلی کم بود. ولی دیگه خبری نبود. فرداش هم دقیقا ه ...

ای جان دلممم انشاللع ب سلامتی زایمان کنی برای منم دعا کن 

ای جان دلممم انشاللع ب سلامتی زایمان کنی برای منم دعا کن  

ممنونم

ان شالله یا مامان شدی یا به زودی میشی

ببین قشنگم پریودیت که تموم شود شروع کن یک روز درمیون اقدام کن تا روز بیستمت یعنی از روز اول پری بشمر ...

والا ۲سال و نیم پیش پسرمو از دست دادم 

۲ سال هم هست بچه میخوام 

ولی اقدام درست و درمون فقط ۵ ماه 

والا ۲سال و نیم پیش پسرمو از دست دادم  ۲ سال هم هست بچه میخوام  ولی اقدام درست و درمون ف ...

خدابیامرزدشون چرا فوت کردن

الان دکتر رفتین