2777
2789
عنوان

شما دختریو که جهاز نداره به عنوان عروس قبول میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2333 بازدید | 111 پست
عزیزم سلام خوبی دخترت چیشد سلیاکش تاید سد یا ن

سلام عزیزم ممنونم 

دوهفته دیگه نوبت ازمایش داره و همه چی مشخص میشه دیگه هرچند خودش میگه حاضرنیستم برا ازمایش دادن برم 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘هُوَ رَبّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن  او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                  الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توشهرما کلا عرفش اینجوری جاافتاده ک عروس جهاز نمیده البته کسایی هستن ک جهازمیدن ولی جز رسم ورسومات ...

کدوم شهری؟

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
عزیزم موقع پول نداشتیم باید چیکار میکردم بنظرت 

الهی خوشبخت باشی عزیزم

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
سلام عزیزم ممنونم  دوهفته دیگه نوبت ازمایش داره و همه چی مشخص میشه دیگه هرچند خودش میگه حاضرنی ...

انشاالله که سلیاک نباشه  خوش خبر بیای

میشه بپرسم ازمایش چی  اندوسکوپی

خدایا شکرت 

چه خوب دخترمو بیام اونجا شوهر بدم عروس نمیخاین🤣

الهی دخترت عاقبت بخیر باشه عزیزم 

20سال پیش به قبل اینطوری بود الان جهاز می دن هر چند کم باشه 

یکی مثل زن داداش من عوضش خرید عروسی و طلاهاش کم بود زندگی رو که نباید سخت گرفت تو این 20سال بهترین وسایل رو گرفت 

ببخشید مخالف نیستم که بحث و اینا بکنم ولی اگر بهتون ثابت بشه که واقعا دختر پاک و نجیبی و در این شرای ...

بله عزیزم اینا رو که گفتم رو نخاستم پاکی و نجابت دختر رو زیر سوال ببرم...در مورد شان و سطح خانواده ها گفتم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
الهی دخترت عاقبت بخیر باشه عزیزم  20سال پیش به قبل اینطوری بود الان جهاز می دن هر چند کم باشه& ...

خودت کدوم شهری عزیزم

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
خودت کدوم شهری عزیزم

من سنندجی هستم عزیزم

بله عزیزم اینا رو که گفتم رو نخاستم پاکی و نجابت دختر رو زیر سوال ببرم...در مورد شان و سطح خانواده ه ...

آخه می‌دونی گلم من به این فکر میکنم پس گناه اون دختره چیه پاسوزشون نمیشه واقعا گناه دارن اینجور افراد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍