2777
2789
عنوان

شما دختریو که جهاز نداره به عنوان عروس قبول میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2332 بازدید | 111 پست
الان همه میان میگن ارع ولی واقعیت چیز دیگس

توشهرما کلا عرفش اینجوری جاافتاده ک عروس جهاز نمیده

البته کسایی هستن ک جهازمیدن ولی جز رسم ورسومات نیست

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بحث جهیزیه تنها نیست!!! این مشخصه وضع مالیشون خیلی مشکل داره نه متاسفانه اجازه نمیدم بهتره هرکس ...

ببخشید مخالف نیستم که بحث و اینا بکنم ولی اگر بهتون ثابت بشه که واقعا دختر پاک و نجیبی و در این شرایطی ک هست خودش دخیل نبوده بازم نظرتون اینه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
ما جهاز نداریم، کلا به دختر جهاز نمیدیم، صفر تا صد با پسره ست😆

کدوم شهری؟

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

با اجازه اسی یه سوال بپرسم...دوستان من قصدم ازمون وکالته 5سال پیش ازمون دادم خوب نخونده بودم .امسال قصددارم شرکت کنم همسرم مدام منفی میزنه تونمیتونی تو ازپسش برنمیایباروخیه ی حساست ..امید انگیزم یاختم 20تومن دادم با پولطلام فیلم وجزوه گرفتم ولی تنبلی میکنم حس میکنم بهاطر حامینداشتنه چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید چطور خودمو پیدا کنم اعتکادبنفس ندارم همش به تیکه های اطارفیان ک میگفتن عمرا موفق بشی ووکالت برا ادم های قویه نه روحیه تو ....نمیتونم بیهیالش بشم.30سالمه

اینجا همه میگن آره چرا که نه! آره صد در صد! 

ولی تو واقعیت عمرا قبول کنن یا اون قدر میزنن تو سر دختره که دختره به غلط کردن میفته 

ولی من حقیقتا قبول نمیکنم مگر این که دختره اون قدر با عرضه باشه و جنم کار کردن داشته باشه و تلاش کن که از اون وضعیت خودش رو نجات بده اونم نه به خاطر پول یا جهیزیش فقط به خاطر قوی بودنش

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
اره واقعاهیچکی راستشونمیگه😂

ولی من راستشو گفتم..خصوصا که دو تا از برادرام همچین کیس هایی پیدا کردن و تو مراحل دوستی هستن تا مطمئن شن به درد هم میخورن از نظر اخلاق و تفاهم و..یکی از داداشام براش تهیه وسایل سخت نیست ولی یکیشون براش سخت هست و باید یه مدت نامزد بمونن تا بتونه هم خونه بگیره هم وسایل هم عروسی..مگر اینکه عروسی نخوان یا به یه جشن کوچیک کفایت کنن

اینجا همه میگن آره چرا که نه! آره صد در صد!  ولی تو واقعیت عمرا قبول کنن یا اون قدر میزنن تو س ...

🥲اسی رو نمیدونم کدوم شهره ولی ماواقعا رسم جهاز نداریم

البته کسایی هستن ک جهازبدن ولی خب جز رسم نیست🥲

اول تحقیق کنید که چرا وضع مالیشون انقدر بده مثلا ورشکسته شدن یا مثلا سرپرستشون ازکار افتاده یاچی؟؟تحقیقات محکم از سلامت ودرستی خانواده ودختره واگر انتخاب پسرم باشه ومورداخلاقی نباشه قبول میکنم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اره واقعاهیچکی راستشونمیگه😂

چرا قضاوت میکنی گلم.ببین اگر دختر خوب و خانواده خوب و با ابرو باشن و پسرم عاشقش باشه و اونم پسرمو بخاطر خودش بخواد نه بخاطر رهایی از وضعیت مالی خانواده ش قبول میکنم.مطمنا همه دوس دارن دختر جهاز بیاره ولی خب یه عروس خوب بدون جهاز به یه عروس بد با جهاز عالی می ارزه.این نظر واقعیه منه

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
اگربخاطر این باشه ک پدرش معتاد باشه چی

من خط قرمزم اعتیاده قبول نمیکنم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اگربخاطر این باشه ک پدرش معتاد باشه چی

بعضی پدرهای معتاد بعدا درد سر درست میکنن.. دختره یواشکی به باباش پول میده مدام خانوادشو میخواد کمک کنه و اولین کاری که میکنه به بهانه ثواب داره و .. پسر رو به خانواده خودش نزدیک میکنه و از خانواده شوهر دور میشن که کمتر سر از کاراشون و خرج کردهاشون در بیارن..

دیدم که میگم..

عینش رو تو بستگانمون داره.. دختره به بهانه ثواب داره و گناه دارن پول لباس مواد خوراکی کمک میکرد یکسره خونه دختره چتر بودن پسره هرچی کار میکرد اونا رو ساپورت میکرد..کافی بود مادرشوهرش از سر دلسوزی برای پسرش حرفی بزنه.. میشد ادم بد و باهاش ماه به ماه قهر میکردن..الان اون مرد پیر شده ولی از کارکرد خودش جز یه خونه قدیمی و پراید هیچی ندارن..در حالی که مرده خیلی خیلی درآمدش بالا بود..زنش به بهانه نذری دادن و سفره ها و جلسات قران و جلسات صد صلوات و.. سفره مینداخت کل طایفه اش رو دعوت میکرد میوه ها و شیرینی ها و غذاها و آجیل های مشکل گشا و..کلی ریخت و پاش..قابلمه قابلمه غذا به اسم نذری میداد زیر بغل طایفه اش..یکسره لباس میخرید برای خودش و بچه هاش،کمدشون همیشه پر از لباس های نپوشیده بود .. یه بار که میپوشیدن میداد به طایفه اش و انقدر لباس میخرید که شوهرش یادش نمیموند کدوم لباس و کفش وچادر و...رو یواشکی بخشیده..هرچی خرید میکرد قیمت بالاتر به شوهرش میگفت تا بتونه پس انداز یواشکی کنه دست خانوادشو بگیره..انقدر ازین کارا کرد که تو زندگیشون نتونستن دره ای پیشرفت کنن..در حالی که با اون درامد الان باید پولدار محلشون شده بودن..

من امکان نداره برم سراغ همچین دختری.

چون به تجربه دیدم اینجور افراد خیلی خیلی پرتوقع میشن و هرکاری واسشون کنی عقده ها و خلا های دوره مجردیشون پر نمیشه.

مگه اینکه پسرم منو تو منگنه بذاره

و الا سراغ همچین کیسهایی نمیرم دوتا از جاریام اینجوری ان.کاملا گذشته شون رو یادشون رفته

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی