2777
2789
عنوان

چه کنم با این شرایط

85 بازدید | 19 پست

سلام

بچه ها اتاق خیلییی کثیف و نامرتبه منم اصلا تحمل کثیفی رو ندارم باید برق بزنه خب معمولا هم برق میزنه ولی الان واقعا بده

ولی اصلا حال ندارم جمع کنم تازه می خوان بیان کولر درست کنن دیگه تمیز کردنش سخت میشه

نمدونم چیکار کنم چسبیدم به زمین حتی بلند شدم یکم جم کردم بعد دوباره نشستم واقعا برام پیش نیومده اینقدر بی حال و تنبل بشم چی کار کنم

لطفا درک کنید

چی کار کنم انرژی بگیرم و بتونم جمع کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی آهنگ شاد بزار کم کم انرژی بگیری

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
انرژی زا بخور😂 شاید مال کم خونیه ک قرص اهن کارسازه  اگه هرروز ورزش کنی اینطوری کسل نمیشی&nbs ...

قبلا اصلا برام پیش نیومده بود قرص آهن ۶م گاهی می خورم حتی حال ندارم برم یه قهوه ای چایی چیزی درست کنم