2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های منم دوتا دخترام برای مدت طولانی بود همش روی پنجه هاشون راه میرفتن کم کم یادشون رفت وخوب شدن این ها عادیه زیاد حساس نباش .ب هرچی فکرکنی همون میشه فکرای خوب خوب کن دخترام سرشون رومیزدن داخل دیوار روی زمین محکم هااا اماکم کم یادشون رفت

بچه های منم دوتا دخترام برای مدت طولانی بود همش روی پنجه هاشون راه میرفتن کم کم یادشون رفت وخوب شدن ...

ممنون عزیزم انشالا پسر منم درست شه البته وقت گرفتم دکتر ارتوپد اطفال دو ماه دیگه

ممنون عزیزم انشالا پسر منم درست شه البته وقت گرفتم دکتر ارتوپد اطفال دو ماه دیگه

چندوقتشه؟نه گلم عادیه دکتر چرا بچه سالم سالم تومیخوای ببریش دکتر بچه های من برای یکی دوماه مرتب روی پنجه میرفتن اصلاچیزی نیس.

ببخشید عزیزم یعنی دائم روی پنجه بودن .دکتر نبردین؟

نه دکتر نبردم.اینجوری نبودن که نتونن راه برن روی کف پا.بچه شما هم که میتونه روی کف پا واسته اما خوششون میاد روی پنجه راه میرن همین

بله عزیزم میتونه وایسه

خب گلم پس نشون میده شکرخدامشکلی از مفاصل واینا نداره فقط مثل دخترای من شیطونه همین.

بچه هم تاشیطنت نکنه که بچه نیست.کم کم عادی میشه یادش میره