2777
2789

بچها عکس لباسمو میذارم سایز ۳۴و۳۶ میخوره 

قدش بین ۱۷۰تا ۱۸۰

جنسش ساتن امریکاییه 

قیمتش ۳۵۰

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽

چه قشنگه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلم عزیزم میدونم به تاپیکت ربطی ندارهذ... ولی توی یه تاپیکی دیدم پدرتون معده شو عمل کرده... توروخداذجوابمو بدید کجا، پیش چه دکتری عمل کرد... مامانم معدش دچار تومور بدخیم شدهر، کارم شب و روز گریه ست... توروخدا اگر میتونید راهنمایی کنید

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

سلام عزیزم خواهش میکنم جواب منم بدید ...دلم خونه...

نیاز به راهنمایی دارم ...تا زنده هستم دعاتون میکنم

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
سلم عزیزم میدونم به تاپیکت ربطی ندارهذ... ولی توی یه تاپیکی دیدم پدرتون معده شو عمل کرده... توروخداذ ...

عزیز دلم شرمنده من انلاین نشدم تا الان اصلا بیمارستان میلاد عمل کرد 

وقت بگیرید بستری بشه اگ عمل فوری باشه ب یک هفته نمیرسه انجامش میدن اگر بیمه تامین احتماعی باشید هزینه ای هم نداری دکترشون هم اقای دکترجوادی بود ولی نمیدونم الان هستن تو اون بیمارستان یا ن

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽