2777
2789

اخرسال ۹۷ با خواهرشوهرم شریکی به خونه خریدیم دادیم رهن ۳۰۰تومن شد قرارمون نصف به نصف بود ولی اخرسر ۱۰تومن کم اوردیم که خواهرشوهرم طلا زیادداشت گردنبدشو فروخت دادیم

برا کرایه اون ۱۵۰زیادترازما برمیداشت تااینکه پارسال از ۲تومن کرایه ۷۰۰مال ما وخواهرشوهر ۱۳۰۰برداشت که بنظرم بی انصافبه دوبرابر بدمیداشت بنظرشما درسته با نه 

برا 10 تومن ؟

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بگو در کل  چقدر شما دادین و چقدر خواهرشوهر تا نسبتش و بهت بگم؟

خدا خیرت بده   من رقم خونه رو رندش کردم که مخاطب راحتر متوجه بشه درواقع  خونه ۲۷۰میلیون شدکه ما ۱۳۰ و خواهرشوهر۱۴۰گذاشت 

حالا واسه کرابه هم ۲سال ۱۵۰بیشتربرداشت و پارسال۱۳۰۰گرفت وبما۷۰۰داد

خدا خیرت بده   من رقم خونه رو رندش کردم که مخاطب راحتر متوجه بشه درواقع  خونه ۲۷۰میلیون شد ...

دوبرابر ما کرایه برداشت منم گفتم که پول خونه رو مگه دوسهم دادی که الان دوبرابربرمیداری خلاصه این حرفم بهشون برخورد کم مونده بود خانوادگی بامادرشوهر وپدرسوهرو خودش قورتم بدن یهدعوایی شد منم مجبورن کشیدم کنار

خدا خیرت بده   من رقم خونه رو رندش کردم که مخاطب راحتر متوجه بشه درواقع  خونه ۲۷۰میلیون شد ...

عزیزم تقریبا 48 درصد میشه سهم شما و 52 درصد سهم خواهر شوهرت. 

یعنی اگه 2 میلیون از مستاجر کرایه بگیرین سهم شما میشه 960 تومان و سهم خواهرشوهرت میشه 1 میلیون و 40 هزار تومان. 

عزیزم باز ازن منطقی اره  چی بگم کا با قوم ظالمین درگیرم که منطق حالیشون نیس

ببین توی دو میلیون که ایشون 80 تومن بیشتر سهم اجاره ش میشه، اون 150 تومن که قبلش می‌گرفته خیلی زیاد بوده. 

وقتی پولش رو خونه می‌خره نباید دیگه با سود بانکی محاسبه کنه. چون توی بانک پول خودش با تورم بی ارزش میشه اما وقتی خونه خریده با تورم قيمت خونه هم بالا میره و ارزش افزوده داره. موقع فروش هم به همون نسبت بیشتر سهمش میشه. 

ببین توی دو میلیون که ایشون 80 تومن بیشتر سهم اجاره ش میشه، اون 150 تومن که قبلش می‌گرفته خیلی زیاد ...

کرایه رو باسود بانگی گرفته حالا برا فروشم احتمالا بگه ۱۰میلیونم اون موقع ۶متر خونه بیشتر سهم من میشد با هر متر خوته قیمت چندباشه ازم میگیرن