دوستم به خاطر یه پسره داره خودشو نابود میکنه میخاد از لج اون پسره ازدواج کنه 😐😐 هرچی هم باش حرف میزنم اصلا گوش نمیده بش میگم تو به درک اونی که میخاد بات ازدواج کنه چه گناهی داره واقعا این چیزی که اسمشو عشق گذاشتن بعضیا یعنی اینقدر مهم و حیاتیه که به خاطرش دنیا و اخرتتون به فنا میدین اصلا برام قابل درک نیست که یه آدم به خاطر آدم دیگه ای حالش انقد بد باشه از کنکورش بهخاطر یه آدم بگذره حاضره ریسک کنه و به آدمی که هیچ علاقه ای بش نداره ازدواج کنه یعنی اون روز نیار که من بخام روزی عاشق بشم این عشق نیست حماقته این ظلمه آخه یه مرد مگه چی میتونه داشته باشه که همهی روحتو به حصار بکشه ایندتو اجازه بدی خاکستر کنه شد شد نشد بدرک مگه آدم چقدر عمر میکنه که بخاد خودشو برده یه حس کنه اصلا اینجور آدما رو میبینم دعای شب و روز ه مبتلا نشدن به عشق میشه
تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب بهترین دعاست.ببین برام پیش اومده و نه ساله که از دور دوسش دارم خوب .بخاطرش از چیزی نزدم امااااا. ...
درست پیش میاد دیگه ولی ادم نباید خودشو ببازه و زندگی رو در یه آدم خلاصه کنه اصلا اگه حالشو ببینی انگار دیگه همه چی براش تموم شده چشم و گوش از همه بسته میگه الان فقط با این آروم میشم که انتقام غرور شکستمو ازش بگیر م😐
تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚