2777
2789
عنوان

تغییر رشته از تجربی به فنی(پسره)!

5630 بازدید | 21 پست

سلاام امیدوارم حالتون خوب باشه

یه سوالی داشتم نظرتون درباره تغییر رشته از تجربی به فنی برای یه پسر چیه؟

پسر عمم دهمه میگه درسا سخته برام البته اگه بخواد میتونه بخونه ولی دودله، خیلی اطلاعات نداریم راجع به این موضوع

اگه خودتون یا اطرافیانتون تجربه داشته یا اطلاعات دارین ممنون میشم راهنمایی کنید

و اینکه میگم کدوم بهتره کلا همه شرایطش مد نظره(درسها ، آینده کاری،دانشگاه و...)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فنی خوبه بره اما ب نظرم این حوصله درس دیگه نداره حیف استعدادشه . ی مشاوره بره درست میشه. کار فنی خوبه اما مثلا اگه از تجربی و کنکور بره دانشگاه میتونه بره مهندس برق 

اما با فنی حرفه ای و کار و دانش تا لیسانس هم میره اما کارشناس برقه. عمومیا رو ک باید بخونه میمونه تخصصیا ک هر کدوم سختی خودشو داره. ب نظرم حیفه

سلام عزیزم ،اشتبااااه محض،من خودم سرم اومده تازه درسمم خوب بود ولی با یه مشاوره غلط که فنی زود واردبازارکارمیشی یه سال هم که پیش دانشگاهی نداره واین حرفا رفتم فنی،موقعه دانشگاه فقط چهارتا شهر دور داشتن رشتمو دولتی،اگه نظری میخوندم بعد تودانشگاه شاخه فنی میرفتم همه دانشگاها داشتن.واقعا نباید بکنه این کارو یکی ازرشته های نظری رو بخونه تودبیرستان حتی بامعدل کم،دانشگاه اگرخواست بره شاخه فنی اینطوری ازهرلحاظ به نفعشه

الله🌌
فنی خوبه بره اما ب نظرم این حوصله درس دیگه نداره حیف استعدادشه . ی مشاوره بره درست میشه. کار فنی خوب ...

اره دقیقا بالاهم گفتم میگه حس درس خوندن ندارم

یکمی هم شرایطش امسال سخت سختش شده کلا

الانم دودله چیکار کنه