2777
2789

میگن باید بندازی تو آب روون، تو شهرمون آب روان نداریم، چیکارش کنم؟؟؟؟

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دعا باز کن ببین چی توش نوشته اگه اعداد و ارقامه که در واقع راه اجنه رو باز کرده  بنظرم اصلا نباید بری دعا نویس مشکلت خیلی حاد باشه مثل طلسم یا جن زدگی باید رفت پیش راقی

ای خدا طرف این جور چیزها نرین احساس منفی داری همین بندازش دور 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
بنداز تو جوب اگ اب روون نیس

جوبی ک آب ازش رد بشه نیس،جوبا همش خالیه

نمیشه بندازم تو لیوان آب بریزم پای درختی چیزی؟؟؟؟

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
میگن بنداز تو چاه حیاطت ابم بگیر روش  اما اما اما به نظرم از ی نفر مطمئن بپرس

چاه ها همش چاه دستشوییه گناهه بندازم

بنداز تو کاسه اب خمیر شه نوشته هاش له شه همینطور معوذتین هم کنارش بخون یجوری بشه ریش ریش شه له شه پودر شه

تو خونه نگه ندار از هم جدا بشه

بازش کردی؟ من هربار گرفتم بعد یماه باز کردم خوندم دیدم ایه قران و دعاهای مفاتیح هست ولی بخاطر چندتا علامتی که روش بود طلسم تبدیل شده بود 

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت