2777
2789
خانواده همسرم گرگان هستن

عزیزم شنیدم گرگان سرویس چوبش خوبه و قیمتش عالیه خواستم ببینم دقیقا آدرسش کجاست اگه میدونی راهنمایی کن مرسی

🌹🌹🌹تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شنیدم گرگان سرویس چوبش خوبه و قیمتش عالیه خواستم ببینم دقیقا آدرسش کجاست اگه میدونی راهنمایی ک ...

اطلاعی ندارم گلم

ولی من تاحالا نشنیده بودم

مخصوصا اینکه هم پدرشوهرم هم برادر شوهرم سر خرید مبل کلی اذیت شدن و چیزی ک میخواستن تحویل نگرفتن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
عزیزم شنیدم گرگان سرویس چوبش خوبه و قیمتش عالیه خواستم ببینم دقیقا آدرسش کجاست اگه میدونی راهنمایی ک ...

من شمالی نیستم اما فامیلمون از عطا اباد گرفته بودواقعا عالیه قیمتشم خوبه خودشون تولیدی دارن 

اطلاعی ندارم گلم ولی من تاحالا نشنیده بودم مخصوصا اینکه هم پدرشوهرم هم برادر شوهرم سر خرید مبل کلی ...

اه چه جالب من از همسایه هامون شنیدم و خیلی راضی بودن خواستم ببینم واقعا اینجوریه .

البته عطااباد انگار خود گرگان نیست روستاهای اطرافشه

ممنونم عزیزم .ما شهری که هستیم خیلی گرونه ی کمد معمولی دو کشو هفت میلیون 

من شمالی نیستم اما فامیلمون از عطا اباد گرفته بودواقعا عالیه قیمتشم خوبه خودشون تولیدی دارن&nb ...

ممنونم عزیزم 

دوست من گرگانیه ولی اومد اصفهان سرویس خواب خرید 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
ممنونم عزیزم .ما شهری که هستیم خیلی گرونه ی کمد معمولی دو کشو هفت میلیون 

وای چه خبره مگه کجایین  همین فامیلمون مبل با جنس عالی ازشون خرید هفت نفره ده تومن خیلی هم خوبو تمیزو شیک اونام از وقتی روحانی رفت عطااباد اونجارو شناختن واقعا کاراشون خوبه بعد ترکمنام خیلی باانصافن جوری که فامیلمون میگفت 

اصفهان که خیلی گرونه حالا برعکس همین فامیل ما اصفهانم میتونستن برن ولی رفتن شمال گرفتن 😁

😂

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.