بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا بگو مامان من حاملم بعد ک خوب ترسید بگو نه دروغ گفتم مسئله چیز دیگس
بعد بگو ازدواج کردم پنهانی باز ک ترسید بگو نه قضیه چیز دیگس
بگو یه پسره منو دیده خوشش اومده خواسته بیا خواسگاری
قطعا قبول میمنه
صرفا جهت آموزش ها و تجربیات اقتصادی🐤هدفم اشتراک گذاشتن تجربیاتم با کسانیه که به این موارد شاید نیاز داشته باشن، سعی میکنم چیزاییو رو آموزش بدم که پایین ترین طبقات جامعه هم بتونن تهیه کنن ،تو این شرایط بهتره جای غر زدن و غصه خوردن تجربیات جدید یاد بگیریم و یاد هم بدیم تا بتونیم زندگی کنیم💐
از چیزای سخت تر شروع کن مثلا بگو مامان من حاملم بعد ک خوب ترسید بگو نه دروغ گفتم مسئله چیز دیگس بع ...
😂😂😂😂😂
براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)
اتفاقا گفته خودمون تماس بگیریم اما خانوادم زیاد به اینجور خواستگارا رو نمیدن!و میگن نه!شاید اگه بگم ...
حالا اگر دیدید خانواده شما مخالفتی بر سر دیدار اول خواستگارتون و خانوادتون داشتن یکی از توی فامیل ک بهش اعتماد دارید و آدم عاقل و خیرخواهی هستش رو واسطه کنید و مادرتون رو در جریان قرار بده(اگر واقعا انقدر قضیه حاد شد ک از اونا اصرار و از شما انکار شد)