2777
2789
عنوان

کمک خانوما میاین یه لحظه خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 25 پست
حاضرم خودم مریض بشم بچم نه چون استرس بدی میگیرم هرسری😥

همه ی مادرا وخاله ها همینطورین نگران نباش اون تابزرگ شه ۱۰۰بارسرمامیخوره سعی کن ارامشتو حفظ کنی تا مادر قوی ‌و پرروحیه ای برای بچت باشی که به خوبی ازبچه بتونی مراقبت کنی وانشاالله ۱۲۰سال سایتون بالاسر فرشته کوچولتون باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاءالله  خوب میشه براش حمد خوندم نگران نباش  مامان طفلی منم شبا اینجوری بالاسری بود تا ...

البته بچه میگم من ۲۱ سالمه ها مامانم همسن من بود ی بچه دوساله داشت ولی من . ... دماغمو بکشم بالا خیلیه 

در حال جدال با خودArmy 🥲💞
خواهر تحت هیچ شرایطی راه تنفس با قطره بسته نمیشه، ضمن اینکه اگه کولر میزنی جلوی باد سرد نزارش ، به د ...

منظورتون با عفونت گلو راه تنفس بسته نمیشه؟

الان براش اسپری بینی زدم‌توی خواب 

اره بخدا ضعیف هم هست تند تند مریض میشه دیگه داغون شدم‌من😭

ممنونم عزیزدلم خدا به شما و عزیزات طول عمر و سلامتی بده گلم

فدای شمابشم فقط عزیزم تنهاچیزی که الان بایدخیلی حواست باشه تبش بالانره تب ازشکم وزیربغل و داخل گوش حتما چک کن من خواهرزادم کوچیک بود بدنش دمای عادی داش ولی ازداخل نگو تب داره نفهمیدیم شکمش داغ بوده اونوحواست باشه خدایی نکرده تشنج نکنه بخورهم روشن بزار ودیگه توکلت به خداباشه 

فدای شمابشم فقط عزیزم تنهاچیزی که الان بایدخیلی حواست باشه تبش بالانره تب ازشکم وزیربغل و داخل گوش ح ...

باشه عزیزم‌خیلی ممنون بیدار نشستم تب رو چک میکنم و همینطور نگاه میکنم که راحت نفس بکشه زیر سرشو یکم بلند گذاشتم توکل بخدا مرسی عزیزم بابت راهنمایی

منظورتون با عفونت گلو راه تنفس بسته نمیشه؟ الان براش اسپری بینی زدم‌توی خواب  اره بخدا ضعیف ه ...

بینید عفونت گلو یا چرک گلو فقط گلو رو درد مياره یعنی از شدت درد آب به زور میتونه قورت بده و اگر که گلو درد طولانی مدت بشه مثلا بیش از 10 روز میتونه  به گوش هم عفونت بده ، اما در مورد بسته شدن راه تنفسی فقط و فقط زمانی این اتفاق ميفته که چیزی بره توی نای وگرنه اسپری بینی تا بخواد به حلق برسه توی بيني جذب شده