2777
2789
عنوان

کمک کردن به دیگران

142 بازدید | 19 پست

آقا من هر وقت به کسی کمک کردم انگار وظیفه‌ام هست یه جوری که یه موقع کار داشته باشم یا دلم نخواد کاری براشون انجام بدم باهام بد برخورد می‌کنن چون انگار وظیفه شده برام.

مثلا برای دانشگاه بچه‌ها انتظار دارن من کارامو‌ بفرستم کپی کنن راحت یا سر امتحانا خیلی کمکشون کردم خیلی وقتا حتی یک سوال ساده پرسیدم جوابمو ندادن ولی از من توقع دارن همیشه در خدمتوسون باشم.

آیا اینکه من دلم نمی‌خواد کارامو بدم بهشون کپی کنن درست نیست یا حق دارم ندم؟

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این موضوع مختص تو نیست.اصولا تو دانشگاه هر کی جزوه خوب داشته باشه بقیه عین خوره میفتن رو جزوه اش.منم بچه درسخون بودم همیشه این مشکل و داشتم.کل سال بقیه عشق و حال میکردن من جزوه کامل مینوشتم.بعد اونا آخر ترم از من میگرفتن.منم دیگه ترمای بعد میپیچوندم نمیدادم.یا اینکه بفروش جزوه هاتو.راحت بگو طول ترم زحمت کشیدم جزوه کامل نوشتم.میخواستید شما هم مینوشتید.به دوستای صمیمیت با شوخی و خنده بگو.ولی کوتاه نیا.این حق توعه.کار اونا لاشخوری

ندادم قهر کردن. و اینکه کاغذامو‌ خراب کرده و آورده😐

فدای سرت بذار قهر کنه.تو ام محلش نده.تو ام قهر کن طلبکار شو.بگو چرا هر وقت من کارتون دارم کمکم نمیکنید.دوستی که انقدر بی منطقه همون بهتر باهات نباشه

این موضوع مختص تو نیست.اصولا تو دانشگاه هر کی جزوه خوب داشته باشه بقیه عین خوره میفتن رو جزوه اش.منم ...

خوشحالم کردی پس کار درستی کردم ندادم 😂 

هرچند این ترم آخره.

من رشته‌ام گرافیکه وقتی کارا کپی میشن به من نمره نمی‌دن و این جوری منی که زحمت کشیدم حقم خورده میشه و چندبار این اتفاق افتاده

بذارقهرکنن دفعه دیگ نده بگوادم امانتداری نیستی 

اومد معذرت خواهی کرد به خاطرش گفت برات دوباره می‌کشم منم چیزی نگفتم چون معذرت خواهی کرد⁦☹️⁩

فدای سرت بذار قهر کنه.تو ام محلش نده.تو ام قهر کن طلبکار شو.بگو چرا هر وقت من کارتون دارم کمکم نمیکن ...

دقیقا الان از گروه اومدم بیرون خیلی نامردن.

امیدوارم تو دوره کارشناسی نباشن دیگه

برو با یه نفر آدم دوست شو به جای صد تا مفت خور.یا بگو میفروشم پولیه

اره واقعا این درسته

مرسی که هستی⁦❤️⁩ خوشحال شدم باهلم صحبت کردی😁⁦❤️⁩

دقیقا الان از گروه اومدم بیرون خیلی نامردن. امیدوارم تو دوره کارشناسی نباشن دیگه

اگر هم باشن مهم نیست.کلا دیدیشون محل نده.بگو من با نامردا نمیگردم.😅چیزی که زیاده دوسته‌.بعدا با کلی جدیدش آشنا میشی😜