2777
2789
عنوان

کیا ارتودنسی کردن میشه بیاین

369 بازدید | 49 پست

یکم دندونام نیاز به ارتودنسی داره میخوام حدود قیمتشو بدونم و اینکه من یه مدت یه استانم یه مدت یه استان دیگ بخوام ارتودنسی کنم به مشکل نمیخورم؟

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂

کم کم هفت تومن

{هر کیم ایتیره اصلی نی اینسان اولا بیلمز قارتال نقدر آج قالا ترلان اولا بیلمز} {تورکون دیلی تک سئوگیلی ایسته‌کلی دیل اولماز اوزگه دیگه قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز} 

حدود ۱۱ تا ۱۵ تومن هس فک کنم

اونجایی ارتودنسی کن که تا ابد توشی

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی یه بار حداقل باید بری پیشش یه استان دیگه خیلی سختت میشه ها

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من پارسال انجام دادم۱۴فقط ارتودنسی ولی خب هزینه پرکردا جرم گیری و عکس های قبل ارتو هم هست ماهی یکبار ...

هزینه سفت کردن چقدره 

چقدر طول میکشه این ارتودنسی؟

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂
ماهی یه بار حداقل باید بری پیشش یه استان دیگه خیلی سختت میشه ها

اخه دانشجوعم :((((

من پارسال کردم یازده تومن

هر دو فک چقدر کلا طول میکشه؟؟

من شمال زندگی میکنم بستگی ب کار دندونپزشک داره ولی تقریبا هشت تومنه ی دندودنپزشک معمولی

البته متحرک این قیمته و فقط ی ردیف ک قیمت گرفته بودم یعنی یا دندونای بالا یا پایین انقده

ارتدونسی ثابت قیمتش کمتره و ب مینای دندون اسیب میزنه و نمیتونی به هیچ عنوان درش بیاری

جابه جایب محل زندگیت هم عیبی نداره باید هردوجا دندونپزشک انتخاب کنی تا هرچندوقت درمیون یکم ارتدونسی رو کوچیک و تنگ تر کنه برا دندونت 

۱۸ تومن دو سال پیش الان شده ۲۲ همونجا به اضافه نگهدارنده ک الان من گذاشتم ۲/۵ شد خلاصه هزینه جرم گی ...

پولشو میتونم جور کنم ولی خب مشکلم اینکه دانشجوعم