2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره نداشتن سو پیشینه و ازمایش اعتیاد

به من گفتن فقط برا مربیگری سوپیشینه نداشته باشی کفایت میکنه! یعنی اگه کسی سوپیشینه داشته باشه بهش جوازنمیدن؟

شادی روح داداش عزیزم صلوات😔
اره ولی جا بیفتی خوبع

من داشتم ولی با اجاره زیاد مغازه نمیشه واقعا

جمعش کردم ، الان تکنسین مطب دکتر مغز و اعصاب هستم

نوارمغز میگیرم ، بعدازظهرا ، چهار روز در هفته، با حقوق چهارتومن ماهی

خیلی راحتم ، عالیه ، شانسی پیدا شد واسم

عشق ❤ یعنی حالت خوب باشه کنارش..
به من گفتن فقط برا مربیگری سوپیشینه نداشته باشی کفایت میکنه! یعنی اگه کسی سوپیشینه داشته باشه بهش جو ...

اره عدم سو پیشینه جز مدارکی بود که بردم البته برو صنف شهرتون دقیق تر میگن

خدایاااااا این عدالته؟؟؟؟یکی به رنج🥲یکی به گنج🙂
عزیزم😄😘 الان میگن لازم نیست همه ی ۷مدرکه آرایشگریو بگیری...

بستگی داره به شهری که میشینین برای تهران و مشهد و شهرای بزرگ ۷ تا مدرکه برای یسری شهرستانا و شهرای کوچیک ۵ تاس ولی در کل باید برین بپرسین از جایی که میخواین جواز بگیرین که چندتا مدرک لازمه

خواهشن هر کسی که اطلاع نداره نظر نده برین حداقل جایی که اطلاعات داره پاسخ سوالاتتون رو بگیرید.

برای سالن چیزی که از سایت گریماتور و تماس هم گرفتم باهاشون مدرک آرایش و پیرایش کفایت میکنه یا هفت مدرک فنی حرفه ای 

سرچ کنید کامل راجع به مجوز توضیح میده جاهای دیگه هم هستن

خواهشن کسی که اطلاع نداره واقعا نظر نده چون ممکنه خیلی از عزیزان کارهای اشتباهی رو از همین حرف ها انجام بدن

من خودم واقعا سرچ کردم از سایت گریماتور و تماسی هم که گرفتم باهاشون کاملا اطلاعات رو بمن دادن که شک هام کاملا برطرف شد/از مدارک/هزینه/قرارداد/تبلیغات /لاین بندی ها همه چی رو متوجه شدم باید چیکار کنم و پیشنهاد می کنم حداقل با یه مشاور تو این زمینه صحبت کنید یا کسی که تجربه بالایی تو آرایشگری و سالن داری داشته باشه می تونه خیلی بیشتر از این چت کردن ها کمک کنه به ما.