2777
2789

من ۲هفته است ک غذای کمکی شروع کردم میدم، حریره و فرنی

ولی بیشتر از حد معمول میل داره بخوره، قبلا ک سیر نمیشد شیر خشک یکم میدادم ولی الان فقط غذا و شیر خودم.

عیبی داره؟۳وعده هر وعده حدود ۱۰ قاشق مربا خوری مثلا

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!

اگر میخوره بهش بده 

ماشاالله بهش

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هزار ماشاالله بهش . غذای کمکی رو که شروع کنی دیکه شیر میشه بسته به میل نوزاد یعنی اگر غذا رو خوب خورد شیر هم نخورد نخورده . دختر اول من اینجور بود حدودا هشت ماهش که بود دیگه فقط زمان خوابیدن بعد ازظهر و شب شیر میخورد در طول روز کلا غذا میخورد . همین غذا خوردن هم باعث شد وابستگیش به شیر به مرور کم بشه و دو سالگی راحت گرفتمش . بر عکس دختر دومم که خیلی خیلی وابسته بود

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اتفاقا وزنش کمه

وزنش کمه اشکالی نداره ولی در کل با بهداشت مشورت کن و اندازه استاندارد که بدنش نیاز داره بهت میگه چقدر بدی

ماشالله بچه خوش اشتها باشه مادر دلش نمیادغذا نده مثل بچه من

حریره و فرنی چطور درست میکنی؟

فرنی ۱ق مربا خوری آرد برنج با ی کوچولو نبات و آب سرد قاطی کن بذار رو شعله اوایل یکم غلیظ تر از شیر مادر باشه ب مرور غلیظ تر به بچه بده

حریره هم ۲ ق آرد برنج با ۱ق پودر بادام با شیر و یکم نبات ب روش قبل

فرنی ۱ق مربا خوری آرد برنج با ی کوچولو نبات و آب سرد قاطی کن بذار رو شعله اوایل یکم غلیظ تر از شیر م ...

ارد برنج را خیس میکنی و اسیاب میکنی یا خشک اسیاب میکنید؟

چه نوع برنجی بهتره؟

بچه من یک هفته دیگه شش تمام میشه تازه میخوام شروع کنم

ارد برنج را خیس میکنی و اسیاب میکنی یا خشک اسیاب میکنید؟ چه نوع برنجی بهتره؟ بچه من یک هفته دیگه ش ...

خورده شمال رو یکشبانه روز خیس کن بعد بریز توی دستمال خشک بشه بعد پودر کن دوباره اگه خشک نبود یبار دیگه بری توی سینی یشب بمونه همش بزن همه جاش خشک بشه بعد بریز تو شیشه در بسته بدار یخچال