2777
2789
عنوان

بارداری

123 بازدید | 20 پست

دخترم ۱۵ماهشه و جونمم میدم براش الان ۱۲هفته ام باردارم دکترم گفت احتمالا دختره نمیدونید چقدر گریه کردم میترسم دوستش نداشته باشم یا.‌‌‌‌..کسایی که تجربه ۲تا بچه هم جنس دارن کمکم کنن

نه اتفاقا خیلی هم خوبه باهم خیلی صمیمی میشن منم دوتا پسر دارم جون میدن برا هم همبازی خوبین الان باردارم ولی دلم خیلی دختر میخوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه ندارم ولی اینو میدونم که هم جنس به درد هم میخورن واسه هم پشت وپناه میشن،به فکر دخترتون باشی ...

خودمم اینو میدونم ولی اصلا انتظار شنیدن دختر نداشتم

دخترو پسر چه فرقی داره هردو نعمت خداست ایشالا ک سالم باشه مطمن باش عاشقش میشی منم ی دخمل تو راه دارم ...

خانواده همسرم همه پسر دارن اما من نه و اینک ذاتا پسر دوستم

دخترو پسر چه فرقی داره هردو نعمت خداست ایشالا ک سالم باشه مطمن باش عاشقش میشی منم ی دخمل تو راه دارم ...

زنده باشه میترسم مثل دخترم دوستش نداشته باشم

خانواده همسرم همه پسر دارن اما من نه و اینک ذاتا پسر دوستم

فدا سرت مادر شوهر منم دائم نیش میزنه منم ب شوخی میگم خودتونم ک چندتاشو دارید برا خودت زندگی کن و اگه دوستداری و شرایطشو داری بعد بیار انشالله که پسر میشه 

زنده باشه میترسم مثل دخترم دوستش نداشته باشم

عزیزم یعنی دخترتون رو دوست ندارین ؟ منم ذاتا عاشق دختر هستم از بچگی خدا بهم دوتا پسر داد ولی جون میدم براشون الآنم باردارم خدا خدا میکنم که دختر باشه ولی اگر بازم پسر باشه محال که دوسش نداشته باشم عزیزم فکر می‌کنی بعدا میشه کل زندگیت 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم

فدا سرت مادر شوهر منم دائم نیش میزنه منم ب شوخی میگم خودتونم ک چندتاشو دارید برا خودت زندگی کن و اگه ...

والا سر اینم خیر سرم رعایت کردم دعا خوندم هیچ به هیچی....

دلم خیلی گرفت نه برای خودما برای بچه که من مامانشم که نکنه دوستش نداشته باشم که....

آدما دوست دارن همه چی داشته باشن من دختر داشتم گفتم پسرم داشته باشم

اون که بله همه همینن ولی اینکه گریه کنی و ‌.. انصافا درست نیست

جاری من بچه دومشو باردار بود میگفت پسر میخوام ولی دختر بود ناراحت بود گریه میکرد ازمایشش نشون داد بچه مشکوکه به سندروم تا زمانی که بچه دنیا بیاد و ببینتش همش میترسید بچه مشکل داشته باشه حای تا چندماه هی صورت بچه رو نگاه میکرد میگفت مشکوک نیست خیلی ترسیده بود

عزیزم یعنی دخترتون رو دوست ندارین ؟ منم ذاتا عاشق دختر هستم از بچگی خدا بهم دوتا پسر داد ولی جون مید ...

والا نفسم به دخترم بنده اما اصلا به دومی حس ندارم مخصوصا که گفت دختره یهو نابود شدم گفتم نکنه نخوامش یا دوستش نداشته باشم...‌

اون که بله همه همینن ولی اینکه گریه کنی و ‌.. انصافا درست نیست جاری من بچه دومشو باردار بود می ...

حرف شما درست اما من دوست داشتم پسر داشته باشم همین..‌‌

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز