2777
2789
عنوان

تا حالا مرد اینطوری دیدین؟؟😳😳

1767 بازدید | 94 پست

سلام بچه ها

نامزد من که الان دارم ازش طلاق میگیرم اینطوری بود ... میخوام ببینم شوهرای شما هم اینطورن

دو دفه اومد خواستگاریم تا جواب مثبت بهش دادیم‌.چون بابام راضی نمیشد.الان بعد گذشت ۹ ماه هر روز همینو میگه که گرفتارم کردین منو کوچیک کردین.یا قبل عقدمون یوقتایی گوشیمو نمیتونستم جواب بدم تا الان میگه که یادته گوشیتو جواب ندادی.یا دندونش درد میکرد من یادم رف روز دوم ازش بپرسم یعنی همون روز پرسیدم ، اینو هم یادشه.میگه بهم بی توجهی

دیگه میگه چرا مامانت در رو باز کرد.یا چرا لباسی رو که من گفتم نپوشیدی.یا چرا تو خونتون یکم ازم دورتر نشستی

یا چرا خواهرت گل رو اونجوری روی میز گذاشت ،انگار پرتش کرد

یا چرا با دوستام بگو بخند نکردی .چرا اومدی خونمون زیاد با خواهرم گرم نگرفتی

یعنی کلا ایراد میگرفت و یادش نمیرفت یه قضیه رو.منم مجبور بودم هر سری بهش توضیح بدم.کلا خسته شده بودم.هی تکرار میکرد

از نظر احساسی زود عوض شد انگار یه ادم جدید شد.۶ ماهه عذابم میده .نه عشقی نه محبتی.کلا منو ول کرده بود وقتی هم باهاش بودم سر اینچیزای پیش پاافتاده باید بحث میکردم.بددهنی کرد.کتکم زد .آبرومو برد.الانم طلاق

اینا نشونه چیه؟؟؟مشکل کجاس

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌

زارت 

چه بهونه های چرتی داشت

گلو چرا اونجوری گذاشت چه صیغه ای بود

من او را خواستم تا زنده بمانم...او مرا می خواست تا تنها نماند...فرق است میان:حوض بی ماهی و ماهی بی حوض:)!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت مشکل داشته اصلا ثبات شخصیت نداشته و جزئی نگر هست.

یکم شبیه منه برا شوهرم😁

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
جوری که گفتی انگار خون به دل شده ولی ظاهرا دنبال بهونه بوده تمومش کنه

اره کلا مشخصه که دنبال بهونه بود .شایدم مشکل اختلال داره که من نمیدونم

اخه قبلا با دونفر دیگه هم همینکار رو کرده.اینا طبیعی نیس

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌

بنده خدا دست خودش نیست

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺