2777
2789

سلام.من یه بچه 2سال و 8ماهه دارم که فوق العاده لجبازه.یعنی وقتی یه چیزی میخواد دیگه ول کن نیس انقد جیغ میکشه که دیگه نگم براتون.میدونم که باید بی توجهی کرد اینجور مواقع یا اینکه با یه چیز دیگه حواسش پرت کنم ولی هیچکدوم جواب نمیده.وقتی بی محلی میکنم بدتر میکنه انقد گریه میکنه دیوونه م میکنه بعضی وقتها کنترلمو از دست میدم دیگه واقعا من خیلی صبور بودم 4ساله بدون بچه با شوهرم زندگی کردم میگه یه بار صدای دادتو نشنیدم ولی الان احساس میکنم مغزم داره تحلیل میره انقد اعصابم ضعیف شده.تورو خدا نصبحت نکنین چون هیشکی جای من نیس درکم کنه.هرچی باهاش راه میام بیشتر سواستفاده میکنه ولی عصبانی میشم بعضی وقتها کوتاه میاد واقعا موندم چیکار کنم شوهرم میگه ببریمش پیش روانشناس کودک.اگه کسی راهکاری بلده به من بگه.ببخشین طولانی شد

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

وقتی مقاومت میکنی نتیجه اش چی میشه؟ به خواسته اش میرسه یانه؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پنج ساله که از خدا میخوام این سلامتی عقل و فکری رو بهم بده خدا شاهده انقدر از این بابت زجر میکشم که هیچ جا نمیرم هیچ کاری نمیکنم چون اصلا انگار فکر من قفل شده ضریب هوشیم خیلی خیلی پایینه هر کی هرچی بهم میگه نمیفهمم چیمیگه مثلا میگه فلانی برو اون کارو انجام بده من یکی اینکه خیلی استرس میگیرم دو اینکه خیلی گیج و منگ میزنم اون کارو خراب میکنم هیچ کاری بلد نیستم اصلا فکر ندارم نمیدونم من برا چی خلق شدم وقتی مثل یک حیوان زندگی میکنم بار ها شده پدر و مادرم گفتن برو فلان جا کار کن من نرفتم بخاطر ضریب هوشیم چون انقدر خنگم که هیچ کاری رو اگرم بلد باشم درست نمیتونم انجام بدم

وقتی مقاومت میکنی نتیجه اش چی میشه؟ به خواسته اش میرسه یانه؟ 

راستش چون میگن نباید به بچه باج داد وگرنه همونجوری عادت میکنه من سعی میکنم مقاومت کنم ولی خب بعضی وقتها هم کار دارم یا حوصله جیغ و دادش رو ندارم مجبورم بهش بدم چیزی رو که میخواد

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
من پنج ساله که از خدا میخوام این سلامتی عقل و فکری رو بهم بده خدا شاهده انقدر از این بابت زجر میکشم ...

عزیزم متوجه منظورت نمیشم به موضوع  تاپیک من ربطی نداره انگار

میتونی با شوهرت نقشه دعوا بریزید. شوهرت تورو دعوا کنه و بگه رفتار و لجبازی این بچه تقصیره توی، تو اینجور بارش آوردی، کاملا جلوی بچه ی دعوای سوری انجام بدید.   

یا خدا الان کاربرا دعوام میکنن با این راهکارم. خودم این کارو کردم بچه بهتر شده 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

راستش چون میگن نباید به بچه باج داد وگرنه همونجوری عادت میکنه من سعی میکنم مقاومت کنم ولی خب بعضی وق ...

ببین لازم نیست با همه خواسته هاش مخالفت کنی خواسته های مشروع اش رو سریع انجام بده ولی هرچیزی که صلاح میدونی نباید بهش بدی رو هیچ رقمه کوتاه نیا چون فهمیده که با جیغ و داد بهش میرسه یکم صبور باش تا به روش های درست عادت کنه دیگه راحتی، فقط کلک بهش نزن دروغ بهش نگوو مقتدر و مهربون باش درست میشه واقعا سخته تا بچه رو عادت بدی ولی ارزشش رو داره

سعی کن کانال های فرزند پروری عضو بشی و مشاور هم بری تربیت درست بچه سرمایه گذاری زندگیه که خیلی بیتوجهی میکنن  شما معلومه براتون مهمه انشاا... که موفق باشی گلم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
میتونی با شوهرت نقشه دعوا بریزید. شوهرت تورو دعوا کنه و بگه رفتار و لجبازی این بچه تقصیره توی، تو ای ...

😐😐😐عزیزم شما با این نقشه پدر بچه رو تو چشمشون خراب کردی راه درست برو چند وقت بعد دودش به چشمتون میره بعد هم بچه اشی 3سالش هم نیست😐😐😐

میتونی با شوهرت نقشه دعوا بریزید. شوهرت تورو دعوا کنه و بگه رفتار و لجبازی این بچه تقصیره توی، تو ای ...

ماهم بعضی وقتها اینکارو میکنیم ساکت میشه ولی خوب نیست اخه.میدونی چجوریه اخلاقش مثلا میای یجوری سرگرمش کنی انقد گیر میده که پشیمونت میکنه مثال میزنم برات امروز بردمش حموم اب بازی کرد دیگه بیرون نمی اومد یعنی بعدش مثل سگ پشیمون شدم یعنی انقد گریه کرد بعدش.همین الان گیر داده گوشی رو بده به من بازی کنم هرچی باباش میگه بیا من بدم بهت جیغ میزنه فقط گوشی منو میخواد.واقعا حالم بده اومدم توی اتاق نشستم درم بسته م خیلی خسته م توروخدا کمکم کنین 

😐😐😐عزیزم شما با این نقشه پدر بچه رو تو چشمشون خراب کردی راه درست برو چند وقت بعد دودش به چشمتون م ...

عه ۳ سالشه؟؟🤦‍♀️ خب کوچیکه این. نه این واسه کوچولوها جواب نمیده، بچه های من ۸و ۱۳ ساله هستن. خدای من از دست بچه ها 

ماهم بعضی وقتها اینکارو میکنیم ساکت میشه ولی خوب نیست اخه.میدونی چجوریه اخلاقش مثلا میای یجوری سرگرم ...

اسی بچه ها تا هفت سالگی پادشاهن هرچی گفتن باید بگی چشم. حالا که اینقد کوچیکه، باهاش لج نکن، اشکال نداره کاراشو تحمل کن، درست میشه، اگه باهاش لج نکنی خیلی خوش اخلاق میشه 

عه ۳ سالشه؟؟🤦‍♀️ خب کوچیکه این. نه این واسه کوچولوها جواب نمیده، بچه های من ۸و ۱۳ ساله هستن. خدای م ...

فرقی نداره روشتون اشتباهه🤷🏽‍♀️

ببین لازم نیست با همه خواسته هاش مخالفت کنی خواسته های مشروع اش رو سریع انجام بده ولی هرچیزی که صلاح ...

ممنون از راهنماییت عزیزم منم با همه چی مخالفت نمیکنم ولی خب مثلا میگه شیشه مربا رو بده به من بازی کنم خب میفته از دستش میشکنه مربا به درک شیشه میره توی دست و پاش.یا امشب باباش از ماموریت اومد گیر داد که چمدونه باباش میخواد خب من نمیتونم چمدون بیارم روی فرش که.روزگارمون سیاه کرد بجوری جیغ بنفش میکشید یکی از بیزون میشنید فکر میکرد داریم  میزنیمش بچه اونجوری میکنه.یا مثلا تا تلویزیون روصن میکنی میگه کارتون  بذار هیچ جوره کوتاه نمیاد