2777
2789
عنوان

💚خدایا ممنونم به من حسین دادی💚

391 بازدید | 28 پست

گویند “می” نمی شود از راه گوش خورد
من “یا حسین” می‌شنوم مست می‌شوم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که حاضرم همین الان بدون یه لحظه فکرم جونمم بدم برای امام حسین(ع)

واقعا چی بهتر از این 

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
عه شما :)

دلمو امام حسینی کردی امشب.اسم امام حسین که به گوش آدم میخوره بدون روضه از چشمای آدم اشک میاد.قربون مظلومیتش برم که اسمش هم دلها رو میلرزونه.تموم هستی من فدای خاک پای امام حسین💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من که حاضرم همین الان بدون یه لحظه فکرم جونمم بدم برای امام حسین(ع) واقعا چی بهتر از این 

واقعا.سعادت دنیا و آخرته فدایی امام حسین شدن

واقعا.سعادت دنیا و آخرته فدایی امام حسین شدن

چی میشه منم لایق باشم😭😭

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙

من پنج ساله که از خدا میخوام این سلامتی عقل و فکری رو بهم بده خدا شاهده انقدر از این بابت زجر میکشم که هیچ جا نمیرم هیچ کاری نمیکنم چون اصلا انگار فکر من قفل شده ضریب هوشیم خیلی خیلی پایینه هر کی هرچی بهم میگه نمیفهمم چیمیگه مثلا میگه فلانی برو اون کارو انجام بده من یکی اینکه خیلی استرس میگیرم دو اینکه خیلی گیج و منگ میزنم اون کارو خراب میکنم هیچ کاری بلد نیستم اصلا فکر ندارم نمیدونم من برا چی خلق شدم وقتی مثل یک حیوان زندگی میکنم بار ها شده پدر و مادرم گفتن برو فلان جا کار کن من نرفتم بخاطر ضریب هوشیم چون انقدر خنگم که هیچ کاری رو اگرم بلد باشم درست نمیتونم انجام بدم

بهم ندادن به زودی خود کشی میکنم

این چه حرفیه عزیزم.شیطون رو لعنت کن.حتما حتما مشکلت درمان داره.غصه نخور.درست میشه.غذاهای با طبع سرد نخور.گرمیجات بخور.ورزش های تمرکزی انجام بده.از مغزت کار بکش.مغزت رو به چالش بکشد.کم نیار .قوی باش. نزار خدای نکرده بعد مرگت بگن این  حتی عرضه زندگی کردن هم نداشت.به همه بفهمون تو میتونی قدرتش رو داری.استرس چی رو داری؟بی خیال حرف مردم کارت رو انجام بده.زندگی کن

این چه حرفیه عزیزم.شیطون رو لعنت کن.حتما حتما مشکلت درمان داره.غصه نخور.درست میشه.غذاهای با طبع سرد ...

دیگه نمیتونم پنج ساله اقدع ای شدم نتونستم هیچ کاری انجام بدم مردن برام بهتره تا اینکه ارزو به دل بمونم

دیگه نمیتونم پنج ساله اقدع ای شدم نتونستم هیچ کاری انجام بدم مردن برام بهتره تا اینکه ارزو به دل بمو ...

ببخشید تازه دیدم جنسیت تون آقا هست.

من پنج ساله که از خدا میخوام این سلامتی عقل و فکری رو بهم بده خدا شاهده انقدر از این بابت زجر میکشم ...

یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی