2777
2789
عنوان

همه مردا هیزن حتی خارجیا!

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 25 پست

خودت میگی زیر پست دافا به جز یسری ادم مریض که تشنه اینکاران فک نکن کار این ادما خودشون حسابی درسته خودشون توجه کنی فقط دارن اندام و ژستای س کسی میزارن میدونن با اینکارشون چقدر خانواده از هم میپاشه چون مرده اونقدر ادم درست و حسابی نیس که بتونه جلوی شهوتشو بگیره ولی بازم میزاره اینکاراحمله به همجنس خودمونه تو سر اون مرد میندازن که زن باید این شکلی باشه وگرنه بدرد نمیخوره تو ذهن خودمونم همینو غالب کردن 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیت مرد یعنی چی ؟ یعنی غریزه اس ؟ اون حیوونه ک طبق غریزه پیش میره ، انسان اراده و اختیار داره&nb ...

منظور غریزه نبود یعنی زیاد نباید سخت گرفت دخترا هم گاهی هیز میشن و حرف شماهم درسته اما تو دنیای الان و فشارها و کمبودهایی که هست کنترل کردن کار هرکس نیست وقتی بقیه تا مراحل بالاتر هم پیش میرن

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.

آدم مریض همه جا هست اما شما پاشو برو یه کشور اروپایی با هر تیپ و استایلی باشی اصلا مردم بهت نگاه نمی کنن کلا فرهنگ نگاه کردن ندارند اینجا زنها هم به همدیگه نگاه میکنن 

دیگه اونی که تو اروپا نگاه می کنه خیلی مریضه 😁😁😁😁

حتی کشورهای آسیایی غیر از کشورهای عربی و ترکیه هم همینه 

آقایون خیلی کمتر از مردهای ایرانی نگاه می کنن 

فضای مجازی توش آدم مریض پر ولی نمیشه کلی گفت 

دیگه وقتی پیکه هم به شکیرا به این خوشگلی خیانت میکنه از بقیه چه انتظاری داری

به پیر به پیغمر خیانت ربطی به خوشگلی و عالی بودن طرف مقابل نداره خیانت یعنی یه نفر که ذاتش بده به خودش اجازه هر کاری رو میده 

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
طبیعت مرد همینه و همه جا خوب و بد هست ربطی به هیز بودن نداره شماهم وقتتو صرف جاهای خوب کن بجای خوندن ...

میخوام پی ببرم به این قضیه واسه همین همیشه میرم میگردم تو اینستا کامنت میخونم

جیزز کرایست

مگه اونجا همراه با دلیل نوشتن خخ فقط نوشتن **** و...دلیلش به چه درد میخوره تو اینترنت پره

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
ذات مردا بده 

به اندازه هرمرد هرزه زن هرزه ای هست که باهاش بخوابه

همینجورکه زن بد داریم مردخوب هم داریم....

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
به اندازه هرمرد هرزه زن هرزه ای هست که باهاش بخوابه همینجورکه زن بد داریم مردخوب هم داریم....

چقدر طرفدار دارن مردا...

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
چقدر طرفدار دارن مردا...

وقتی مردای دورم خوب هستن‌چرا نباید طرفداری کنم؟!

وقتی پدرم برادرم شوهرم خوبن 

چرا باید همه مردهارو بدببینم؟

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

اینستا جای خوبی نیست برای مطمئن شدن

مطمئن باش مردخوب هیچوقت نمیادتواینستا وقتشو بگذرونه زیراین پستا.همینجورکه زنهامیان مینویسن مطلقه ام که یکی بره پی ویشون...به اندازه هرمرد هرزه یه زن هرزه هست باهاش بخوابه

با این کلمه هرزه هم ببخشید جسارت نباشه عزیزم شما به پدری که یه عمربزرگت کرده وشوهرت وبرادرت توهین میکنی....

همینطور که هم زن خوب داریم هم زن بد هم مرد خوب داریم هم مردبد 

کلمه همه مصداق خوبی نیست