2777
2789
عنوان

اگه گذشته...

143 بازدید | 16 پست

اگه توی گذشته تون کارِ اشتباهی کردین چی بوده؟

و اگه برگردید عقب کدوم اتفاق رو جبران می کنید🤗

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        

اون رفتار زشت انجام نمی‌دادم هرگز

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکاری که کردم اون لحظه فکر میکردم بهترین تصمیمه ، اون موقع حالم خوب بود ، پشیمون نیستم 

چیزی رو هم تغییر نمیدم ، به نظرم تجربه ها خیلی با ارزشن👌💫

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

اگه برگردم عقب ! 

به هیچ عنوان به حرفای پدرو مادرم گوش نمیدادم .

خیلی محدودم میکردن که هیچ . برای تک تک زندگیم تصمیم میگرفتن .

بعدش فامیلارو ادم حساب نمیکردم . مینشستم  بهشون میگفتم فکر کردید کی هستید به خودتون اجازه میدید در مورد من حرف بزنید و نظر بدید . 

و تا میتونستم خانوادمو و فامیلامو میکوبیدم .

نپرسین چیا پیش اومده 

که زندگیمو تباه کردن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هرکاری که کردم اون لحظه فکر میکردم بهترین تصمیمه ، اون موقع حالم خوب بود ، پشیمون نیستم  چیزی ...

خیلی خوبه که پشیمون نیستین✌🏻🤗

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        
خیلی چیزارو  یکیش مثلا ازدواج با شوهر سابقم

😟😪

اگه برگردم عقب !  به هیچ عنوان به حرفای پدرو مادرم گوش نمیدادم . خیلی محدودم میکردن که هیچ . ...

هنوز هم دیر نیست برای تصمیمات جدید🤗

خیلی خوبه که پشیمون نیستین✌🏻🤗

نه اینکه که اشتباه نکرده باشما نه 

اتفاقا اشتباهات بزرگی هم کردم ، تاوانشونم دادم 

اما به نظرم این اتفاق ها تجربه بزرگی میشه برامون که تو اینده تکرارشون نکنیم و باید اینطور باشه🌸

من تو اون لحظه حالم خوب بود ، این دیگه پشیمونی نداره✌️🙃

همه ما تو هر لحظه سعی میکنیم بهترین تصمیمی رو که میتونیم بگیریم ، مطمئن باش هر کاری که انجام دادی تو اون لحظه بهترین کاری بوده که میتونستی انجام بدی 

این تجربه های ما هستن که مسیر اینده رو برامون هموار تر میکنن😇

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
نه اینکه که اشتباه نکرده باشما نه  اتفاقا اشتباهات بزرگی هم کردم ، تاوانشونم دادم  اما ب ...

درسته👌🏻👌🏻😍

چه قشنگ توضیح دادید...😚

ای کاش می تونستم اون بخش از زندگیمو حذف بکنم

اشکالی نداره😊

یه تجربه شد براتون😇

کسی نیست که اشتباهی نداشته باشه🥰

همه ی ما اشتباه داریم🙃