2777
2789

آره 

♥️🌿به نام خدایی مهربونم 🌿♥️                                    😍🥺اگر چشم شما افتاد به امضام واسه رسیدن منو عشقم بهم دعام کنید 🥺😍تک دختر و تک فرزند خانواده 😻 ی عدد عشقم دارم که بخاطر مشکلات مالی و مخالفت های کمی داریم  می‌جنگیم 😿🥺 انشالله به دعایی خیر شما بهم برسیم😻چادریم ولی پایه دعوا و شیطونی 😜یه دختر ورزشکار که قبلاً عشق والیبال بودم الان دارم بدنسازی میرم شاید برم مربی بدنسازی بشم 😎عاشق حیوانات دلم روستا میخواد 🌲 البته بگم که کبوتر یه چیز دیگه هست با افتخار بهم میگن کفتر باز 🕊️😌 سلامتی خودم خودت دلبرم👑♥️ انشالله همه نی نی سایتی ها حاجت روا باشن😇🌿فهمیدن باتوام همه تکلیفم با تو روشنه🤗عشقم صدات کنم یا نفسم کدومش قشنگتره 😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف میکنی چیکار کرد و چطوری تاوان داد؟

با من دعواش شد گفت ایشالله خبر بد برات بیارن 

ايشالا  جنازه عزیز ترین کست رو رو تخت ببینی 

داد میزد  و محکم میزد رو سینش و میگفت

خودش رو از حرص می کوبید به در و دیوار 

اون روز جمعه بود و دقیقا جمعه هفته بعد  ساعت ۳  براش خبر آوردن

شوهرش ساعت ۲ صبح تصادف کرده و فوت کرده 

من خیلی ناراحت شدم خیلیییییی 

ولی همه اطرافیان بلافاصله بعد از شنیدن خبر گفتن وای تو رو نفرین سر خودش اومد 

با من دعواش شد گفت ایشالله خبر بد برات بیارن  ايشالا  جنازه عزیز ترین کست رو رو تخت ببینی ...

🥺🥺🥺چقدر زود تاوانشو دید

کاش منم همین قدر زود کسی که بهم بدی کرد تاوان ببینه🥲

🥺🥺🥺چقدر زود تاوانشو دید کاش منم همین قدر زود کسی که بهم بدی کرد تاوان ببینه🥲

نه اصلا خوب نیست که 🥺🥺🥺آدم عذاب وجدان میگیره 

تو براش دعای خوب کن تا دعای خوبت بهت برگرده 

واقعا خیلی بده تاوان  یه نفرین بشه از دست دادن مرد زندگیت تازه اونم با ۱ دختره ۷ ساله