2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم واسه دخترم همه میگفتن پسره ولی این و خودم میگم دختره 🤔

حدس خومم هم اشتباه بود، دخترمو حس میکردم پسرع، پسرمو حس میکردم دختره و همش تصورم این بود که دخترام همبازی شد

کلا حس مادرانه ام هم اشتباه بود  

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
خیلی مخصوصا خیارشور از شیرینی ام متنفرم قبلا واسش میمردم اینقد میخوردم از چایی ام متنفر شدم تقریبا ن ...

نه منم مث تو بودم قبلا شیرینی دوست داشتم اما سر این بچم از شیرینی متنفرم و شوری رو دوست دارم مخصوصا خیار شور 

ان تی گفت دختره تو سایتم عکس سونومو گذاشتم همه گفتن به دختر میخوره اما آنومالی گفت پسره😍

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
حدس خومم هم اشتباه بود، دخترمو حس میکردم پسرع، پسرمو حس میکردم دختره و همش تصورم این بود که دخترام ه ...

منم واسه دخترم همش میگفتم پسره ولی دختر بود واسه این یکی نمیدونم چرا مطمئنم دختره 😂😂البته خیلی دوس دارم پسر باشه میدونی خیلی سخته تو این دور زمونه با این جماعت بی عقل 

نه منم مث تو بودم قبلا شیرینی دوست داشتم اما سر این بچم از شیرینی متنفرم و شوری رو دوست دارم مخصوصا ...

بسلامتی عزیزم بغلش کنی 🥰من هر علائمی که دارم اینجا سرچ میکنم نصفی میان میگن دختر بوده نصف دیگه پسر منم گیج شدم اوایل من ترشی دوس داشتم بعد کم شد الان شوری بیشتر ولی همچنان شیرینی مخصوصا کیک خامه ایی و اینا اصلا 

منم واسه دخترم همش میگفتم پسره ولی دختر بود واسه این یکی نمیدونم چرا مطمئنم دختره 😂😂البته خیلی دوس ...

آره منم رو دومی رژیم پسر داشتم، ولی تصورم دختر بود

برا اینکه رو‌جنین تاثیر نذارم باز بیشتر تصور میکردم دختره که یهو نگران نباشم که رژیم جواب نداد

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
عزیزدلم ممنون از دعای قشنگت اشکم دراومد ایشالا خدا نگاه به دل مهربونت کنه 😘

عزیزم ما هم 3تا دختر بودیم مادرمو خیلی اذیت کردن، بخاطر همین درک میکنم چی میگی

إن شاءالله خدا دلتو شاد کنه 🤲🏻🌹

عزیزم ما هم 3تا دختر بودیم مادرمو خیلی اذیت کردن، بخاطر همین درک میکنم چی میگی إن شاءالله خدا دلتو ...

منم واقعا عذابم دادن الان از ترس اون عذاب ها حتی به کسی نگفتم که باردارم واقعا واسه خودم فرقی نمیکنه ولی از نیش و کنایه ها خسته شدم 

بسلامتی عزیزم بغلش کنی 🥰من هر علائمی که دارم اینجا سرچ میکنم نصفی میان میگن دختر بوده نصف دیگه پسر ...

مطمئن پسره بچت 

منکه نذر اسم محمد کردم

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂