2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ننوشتم ...ای وای ....امان از عجله

من خودم به این روش درست میکنم همهددوست دارن خوشمزه هم میشه بادمجان های قلمی کوچیک میگیرم خوب میشورم کلاهکشو دوست داری بگیر نه برای قشنگی ترتمیزش کن بمونه بعد وسط شکمشو با چاقو خط میندازم میذارم کنار بعد اندازه بادمجان ها اب و سرکه میربزم قابلمه بادمجان ها را میندازم توش یه جوش بخوره از سفتی در بیاد نه زیاد بمونه نرم بشه برای مواد شکم پر سبزی ترشی خردد شده هویج ریز نگینی خرد شده سیر فلفل سبز با کلم قرمز خرد شده چون رنگ ترشیت صورتی میشه خیلی خوشکل میشن نمک ادویه ترشی مخلوط میکنم شکم بادمحان ها رو پر میکنم ظرف مناسب باشه بادمجان ها به ترتیب میچینم که موادش بیرون نریزه بعد روشونو با اب سرکه پر میکنم که تو قابلمه بود میذارم ۴ یا ۵دروزی بمونه جا بیوفته بعد امادست خیلی هم خوشمزست نوش جان 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
رب انار نمیخواد؟

نه من رب انار نمیزنم فقط اب و سرکه ترشیش خوب میشه حالا بعضی ها ترش دوست دارن خیلی خالی سرکه میریزن که خیلی ترشه دل ادمو میزنه

نه من رب انار نمیزنم فقط اب و سرکه ترشیش خوب میشه حالا بعضی ها ترش دوست دارن خیلی خالی سرکه میریزن ک ...

دلسا جان ازاول توآب وسرکه سرگاز باشن یاوقتی آب وسرکه جوش اومد اینارو بزارم توآببجوشه

دلسا جان ازاول توآب وسرکه سرگاز باشن یاوقتی آب وسرکه جوش اومد اینارو بزارم توآببجوشه

وقتی اب و سرکه جوش اومد بادمجان ها را بنداز یه خرده از سفتی در اومد تغییر رنگ داد بردار زیاد نمونه نرم میشه