من خودم به این روش درست میکنم همهددوست دارن خوشمزه هم میشه بادمجان های قلمی کوچیک میگیرم خوب میشورم کلاهکشو دوست داری بگیر نه برای قشنگی ترتمیزش کن بمونه بعد وسط شکمشو با چاقو خط میندازم میذارم کنار بعد اندازه بادمجان ها اب و سرکه میربزم قابلمه بادمجان ها را میندازم توش یه جوش بخوره از سفتی در بیاد نه زیاد بمونه نرم بشه برای مواد شکم پر سبزی ترشی خردد شده هویج ریز نگینی خرد شده سیر فلفل سبز با کلم قرمز خرد شده چون رنگ ترشیت صورتی میشه خیلی خوشکل میشن نمک ادویه ترشی مخلوط میکنم شکم بادمحان ها رو پر میکنم ظرف مناسب باشه بادمجان ها به ترتیب میچینم که موادش بیرون نریزه بعد روشونو با اب سرکه پر میکنم که تو قابلمه بود میذارم ۴ یا ۵دروزی بمونه جا بیوفته بعد امادست خیلی هم خوشمزست نوش جان